Getter zet fan voor schut tijdens optreden

Ivo Mollemans | 26 december 2019
events

Beeld via Rukes.com

Als artiest blijf je jezelf vaak muzikaal ontwikkelen. Uitstapjes naar andere genres, experimentelere projecten en muziekstijlen combineren zorgen ervoor dat veel artiesten niet bij een geluid blijven hangen, maar constant nieuwe dingen kunnen maken. Ook dj en producer Getter was een beetje klaar met zijn oude en heftige dubstep sound dus besloot hij om daar wat meer vanaf te wijken.

Getter is klaar met het commentaar op zijn muziek

Dat viel helaas niet goed bij een deel van zijn fanbase. Sinds hij zijn album ‘Visceral’ uitbracht heeft hij al veel commentaar gekregen op zijn nieuwe muziek en shows. Volgens fans zijn ze niet hard genoeg meer en dat is juist waar Getter zo bekend mee is geworden. Vanwege al dit commentaar besloot hij zelfs om het laatste deel van de tour die bij dat album hoorde te cancellen.

LEES OOK: Trump maakt Greta Thunberg belachelijk nadat ze is uitgeroepen tot ‘Person of the Year’

Inmiddels is hij weer gewoon bezig met shows, maar dat fans geen commentaar meer moeten hebben op zijn muzikale keuzes is wel duidelijk. Tijdens een show in San Diego was er weer iemand die vond dat hij hardere muziek moest draaien. Getter ging daar op geheel eigen wijze mee om door de fan de dj booth over te laten nemen en hem flink voor schut te zetten voor de rest van het publiek.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws