Coachella dropt de volledige line-up

Ivo Mollemans | 4 januari 2020
events

Als een van de grootste festivals ter wereld is het voor Coachella altijd belangrijk dat ze met een goede line-up komen. Dit jaar waren er zoals gewoonlijk weer verschillende namen die als headliners verwacht werden en die speculaties zijn bevestigd door de line-up die onlangs bekend werd gemaakt.

Coachella’s line-up

De drie grootste headliners van het festival dat van 10 tot en met 12 april en van 17 tot en met 19 april wordt gehouden, zijn evenals de rest van de line-up, op de gebruikelijke Coachella poster gezet. Als headliners zijn Rage Against the Machine, Travis Scott en Frank Ocean te zien op de poster waar zoals gewoonlijk gigantisch veel grote artiesten op staan. Onder andere Lana Del Rey, Run the Jewels, Swae Lee, FKA twigs en Lewis Capaldi zullen beide weekenden van het festival ook aanwezig zijn.

LEES OOK: Zane Lowe kijkt terug op het decennium en naar de toekomst van muziek in interview met NME

Uiteraard is dance muziek weer goed vertegenwoordigd op de line-up. Een aantal dance artiesten die op het festival zullen optreden zijn Calvin Harris, Flume, Disclosure, Tchami, Louis The Child, Fatboy Slim en Mura Masa. Daarnaast zijn ook techno en house dj’s als Dixon, Peggy Gou, Black Coffee en Bedouin opgenomen in de planning. Het eerste weekend van Coachella is volledig uitverkocht, maar tickets voor het tweede weekend zijn nog beschikbaar. Nu de volledige line-up bekend is gemaakt zal het echter niet lang meer duren voordat ook het tweede weekend is uitverkocht.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws