Snel bij zijn: 25 years of RAM in Paradiso bijna uitverkocht!

Partyscene Redactie | 15 januari 2020
events

Het wordt een bijzonder feestje aanstaande zaterdag 18 januari. Met nog een paar dagen te gaan is het bijna wel zeker dat DJ RAM zijn 25 jarig jubileum gaat uitverkopen. Het is natuurlijk ook niet zomaar een feestje. En dan ook nog eens in het grote Paradiso, de meest legendarische poptempel in Nederland. Alle liefhebbers van Trance uit de hele wereld hebben er zin in, zoveel is duidelijk! Uit maar liefst 21 verschillende landen komen ze naar Amsterdam gereisd om dit unieke event mee te maken. Reden genoeg om je nog even op de hoogte te brengen van de laatste info.

Wat gaat er gebeuren?

RAM levert met zijn Essence of Trance performance een zes-uur durende set af die om 00:00 uur begint en tot 05:30 uur duurt. Reden van de late opening is het avondprogramma van Paradiso. Deuren zullen echter al opengaan rond 23:30 uur. Het Open Till Close -concept van jubilaris RAM krijgt extra kleur met de komst van zangeressen Susana en Stine Grove, die een waanzinnige live performance gaan doen. Dat wordt meezingen, springen, huilen, dansen, lachen etc. etc.! Tel daar een waanzinnige lichtshow bij op en je hebt de ingrediënten voor een historische nacht. Vers van de pers kunnen we je vertellen dat er een tweede zaal open zal zijn waar Nykkyo Energy DJ, een bevriende dj van RAM uit de tijd van TranceBuddha, een vijf uur durende chill-out set zal draaien. Mocht je het tempo even niet bij kunnen benen dan kan je altijd in de tweede versnelling naar de chill-out.

25 years of RAM

Ram komt in januari met een uniek, 4-delig compilatiealbum. Hierop dus niet de tracks die je bij iedereen al in het top tien rijtje ziet staan, maar een exclusieve samenvatting van tracks uit zijn “Essence of Trance” sets. Een collectorsitem die jij als fan van RAM, maar ook als fan van Trance natuurlijk niet mag missen! Een release om reikhalzend naar uit te kijken.

Tickets & info

Natuurlijk is de heilige grond van Paradiso Amsterdam niet zo maar een locatie. Club Paradiso, een oude kerk in het hartje van Amsterdam, is de ultieme locatie voor een onemanshow als deze! Vele bands of acts hebben hier naam en faam gemaakt. Tickets zijn desondanks prima geprijsd, want voor € 26,50 (incl. het verplichte lidmaatschap van Paradiso) ben je erbij! Tickets koop je hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws