Tomorrowland maakt stagehostings bekend

Ivo Mollemans | 21 januari 2020
events

Het mega populaire dance festival Tomorrowland heeft ieder jaar een diverse line up met artiesten van over de hele wereld uit allerlei genres. Zoals elk jaar worden ook voor de weekenden in 2020 weer stages gehost door labels en artiesten. Wie dit jaar een stage mogen hosten is inmiddels bekend gemaakt.

LEES OOK: Tomorrowland sluit nieuw contract af en mag tot 2034 in Boom plaatsvinden

Dit zijn de stagehostings van Tomorrowland 2020

Grote labels die al sinds jaar en dag aanwezig zijn bij het festival zoals A State Of Trance, Smash The House en Monstercat zijn ook deze keer weer van de partij. Daarnaast zijn er opvallend veel house en techno stages te vinden en daarmee wordt ingespeeld op de hype rondom deze genres. Ook hardstyle wordt flink gepresenteerd door onder andere Q-Dance, Tweeka Mania en D-Block & S-Te-Fan. Naast alle hostings die bekend zijn gemaakt missen er ook een aantal partijen die fans misschien wel zouden verwachten op het festival. Zo ontbreken STMPD RCRDS, Heldeep, Hexagon en Spinnin’ Records.

De volledige line up van het festival is nog niet bekend gemaakt dus wie weet wat het festival nog in petto heeft voor bezoekers. De reguliere ticketverkoop voor het festival is nog niet gestart. Pre-registratie daarvoor is wel mogelijk. De Global Journey tickets inclusief reis naar het festival zijn wel al te koop.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws