Axwell geeft speciaal optreden bij Disney World

Ivo Mollemans | 28 januari 2020
events

Beeld via Rukes.com.

De pretparken van Disney zijn de meest bezochte pretparken ter wereld en om de inzet van iedereen die bij Disney World in Orlando werkt te belonen had de eigenaar een feestje georganiseerd. Omdat Disney World niet per se het kleinste pretpark is moest er natuurlijk flink uitgepakt worden en daarom werd niemand minder dan Axwell geboekt om te draaien.

LEES OOK: Tomorrowland maakt volledige line-up bekend met verassende artiesten

Axwell live bij Disney World

Voor zowel de gasten als voor Axwell was het een unieke ervaring om te feesten bij het iconische kasteel. Axwell is zelf ook fan van Disney en bedankte iedereen die er was dat zij er altijd voor zorgen dat het pretpark een bijzondere ervaring is voor elke bezoeker.

“One thing you all share, which I'm deeply grateful about, is that you create the experience for us, as visitors, amazingly. So thank you for that.”

Ook Axwell heeft als kind kennis gemaakt met Disney en de geweldige dingen die daar worden gemaakt:

“When I was a kid, my only experience with Disney was one hour every year - that was Christmas Eve. In Sweden we had cartoons one hour every year. Can you imagine? In Sweden we tried to create some kind of inverse magic by just giving it to us just once a year, which makes this even more amazing for me to be able to stand at Magic Kingdom where it all comes from and play my music for you.”

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws