Tomorrowland Winter te volgen via livestream

Ivo Mollemans | 18 februari 2020
events

Tomorrowland Winter wordt dit jaar pas voor de tweede keer georganiseerd, maar het festival wordt deze editie al uitgezonden via een behoorlijk goede livestream. In samenwerking met Insight TV wordt de livestream namelijk in 4K UHD en HD uitgezonden vanaf verschillende stages van het festival.

LEES OOK: Tomorrowland werkt samen met The North Face voor kledinglijn

Livestream van Tomorrowland Winter

De livestream is te volgen via de tv zender van Insight TV, maar is daarnaast uiteraard ook online beschikbaar. De livestream wordt van 18 tot en met 20 maart uitgezonden. Wat de tijdsindeling van de livestream is wordt nog bekend gemaakt.

“In this competitive environment, we have the advantage of being leaders in the production and distribution of high-quality 4K UHD and HD content and millennial-focused channels. Now, with our partnership with Tomorrowland, we are adding the ability to deliver live streams from some of the most relevant and exciting events in the world.”

De winter editie van Tomorrowland vindt dit jaar plaats van 14 tot en met 21 maart in de Franse Alpen. Tickets voor het festival zijn nog te koop via de website van Tomorrowland.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws