Hakkasan Group maakt line-up en all-access Party Pass bekend

Ivo Mollemans | 4 maart 2020
events

Als Las Vegas ergens om bekend staat dan zijn het wel de vette feesten die daar georganiseerd worden. Een aantal van de beste clubs ter wereld zijn gevestigd in de gokstad en vanzelfsprekend zijn dus ook de beste dj’s ter wereld geboekt om daar op te treden.

Hakkasan Group organiseert de vetste feesten

De Hakkasan Group is een organisatie die meerdere beroemde clubs in de stad bezit waaronder Hakkasan Nightclub, Wet Republic en OMNIA Nightclub. De nieuwe line-ups voor deze clubs zijn bekend gemaakt en daarnaast is er ook een speciale Party Pass geïntroduceerd die je toegang geeft tot al hun clubs.

LEES OOK: Armin van Buuren houdt eerste show ooit voor alle leeftijden in de Ziggo Dome

De pas is te koop vanaf $99 en geeft je gedurende een weekend dat loopt van donderdag- tot en met zondagavond, onbeperkt toegang tot alle clubs van de Hakkasan Group. Hierdoor kan je naar een hoop evenementen en feesten zonder telkens in de rij te hoeven wachten. En als je een feest toch niet leuk vindt kan je gewoon door naar een andere club zonder extra entreekosten te hoeven betalen.

De line-ups bestaan uit onder andere Zedd, Tiësto en Calvin Harris. Dit is de line-up voor maart en maandelijks komen ook andere wereldberoemde artiesten naar de clubs. Een overzicht van alle artiesten en feesten is te vinden op de site van Hakkasan Group.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws