Ultra Abu Dhabi gaat niet door vanwege coronavirus

Ivo Mollemans | 7 maart 2020
events

Beeld via Rukes.com.

Het coronavirus verspreid zich inmiddels wereldwijd en verschillende gebieden zijn daardoor niet meer te bereiken. Voor het Midden-Oosten is ook een reisverbod en dat heeft nadelige gevolgen voor de editie van Ultra die daar begin maart gepland was.

Ultra Abu Dhabi uitgesteld

Het festival zou plaatsvinden in Abu Dhabi op 5 en 6 maart, maar omdat de veiligheid van bezoekers nu niet gegarandeerd kan worden is besloten om het festival uit te stellen. Ook heeft de organisatie hierdoor niet de mogelijkheid om het festival te organiseren zoals ze dat zouden willen en dus wordt er voor nu afgezien van deze editie.

“In line with our commitment to deliver the ULTIMATE Ultra experience to our festival goers and as part of the local and international measures taken to ensure the health and safety of the public. The decision has been taken due to the travel restrictions imposed by some countries and airlines for individuals and groups.”

LEES OOK: Ultra Miami’s planning per dag en per podium bekend

Ultra Abu Dhabi zou het debuut van Ultra in het Midden-Oosten worden. Personen die tickets hebben gekocht krijgen hun geld automatisch terug. Of er nog meer festivals niet door kunnen gaan vanwege het coronavirus is een kwestie van afwachten. Ultra Miami dat gepland staat van 20 tot en met 22 maart gaat ondanks het coronavirus wel gewoon door. Veel organisaties houden er in elk geval wel rekening mee dat het gevolgen zou kunnen hebben voor evenementen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws