Wereldsterren treden op tijdens speciale One World livestream

Ivo Mollemans | 10 april 2020
events

Artiesten die normaal op het podium staan kunnen dat nu niet doen, althans niet voor gevulde zalen. Ook voor het publiek is het uiteraard jammer dat concerten niet doorgaan. Met de One World: Together At Home livestream worden optredens van de grootste artiesten uitgezonden zodat ze toch kunnen optreden voor hun fans en tegelijk bijdragen aan het goede doel.

LEES OOK: Online concerten via Ruimte om te Raken waarbij de artiest en publiek online verbonden zijn

One World livestream met optredens van wereldsterren

De livestream is namelijk bedoeld om de WHO en iedereen die in de zorg werkt te steunen bij de bestrijding van het coronavirus. Naast muzikanten zullen ook atleten, comedians, acteurs en andere bekende personen meehelpen om de livestream een succes te maken. Muzikale optredens zijn er onder andere van Billie Eilish, J Balvin en Lizzo. Het geheel wordt gepresenteerd door late-night talkshow hosts Jimmy Kimmel, Stephen Colbert en Jimmy Fallon. De show wordt op zaterdag 18 april om 8 uur ’s avonds in Amerika uitgezonden via verschillende tv zenders. De livestream is ook online te zien via onder andere het YouTube kanaal van Global Citizen, de organisatie van de show.

“The World Health Organization is committed to defeating the coronavirus pandemic with science and public health measures, and supporting the health workers who are on the frontlines of the response… We may have to be apart physically for a little while, but we can still come together virtually to enjoy great music. The ‘One World: Together at Home’ concert represents a powerful show of solidarity against a common threat.”

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws