Geen Tomorrowland dit jaar, maar wel de camping

Ivo Mollemans | 12 juni 2020
events

Tomorrowland gaat dit jaar niet door, maar dat geldt niet voor de camping die bij het festival hoort. Dreamville, zoals de camping heet, wordt namelijk opgezet als tijdelijk vakantiepark. Het idee is afkomstig van de eigenaren van de pretparken La Petite Merveille en Adventure Valley in Durbuy.

Tomorrowland’s camping als tijdelijk vakantiepark

Op het vakantiepark dat Green Fields heet zullen accommodaties van het festival opgezet worden om de bezoekers zo toch de sfeer van het festival mee te geven. Om te zorgen dat alles past onder de huidige coronamaatregelen beslaat het park een oppervlakte van 35 hectare, maar daar zit van alles bij. Zo is er een zwembad, restaurant, terras en er zal ook voor muziek gezorgd worden door middel van koptelefoons die de gasten kunnen gebruiken.

LEES OOK: Tomorrowland organiseert dj competitie en de winnaar mag in 2021 op het festival draaien

Daarnaast zijn er een hoop activiteiten waar bezoekers zich mee kunnen vermaken zoals fietstochten of een bezoek aan de binnenstad van Durbuy. Ook kunnen gasten kiezen voor een speciaal arrangement waarbij ze kunnen klimmen en kajakken in Adventure Valley. De verblijven beginnen vanaf €440 voor 2 nachten inclusief ontbijt, opgemaakt bed, handdoeken en schoonmaak aan het einde van het verblijf. Voor juli is er nog plek en voor augustus kan je je pre-registreren via de website.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws