EXIT Festival verplaatst naar augustus en gaat toch door

Ivo Mollemans | 27 juni 2020
events

Beeld via EXIT Photo Team.

Er zijn dit jaar vrijwel geen festivals die doorgaan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zelfs festivals die al verplaatst waren naar een datum later in het jaar kiezen er nu toch voor om alles uit te stellen tot 2021. EXIT Festival in Servië gaat echter wel gewoon door.

EXIT Festival wordt aangepast, maar gaat door

Het is namelijk de twintigste keer dat het festival gehouden wordt en dat willen ze niet zomaar voorbij laten gaan. De Servische Minister President heeft de organisatie zelfs gevraagd om het festival door te laten gaan en dus wordt er nu gewerkt om dat mogelijk te maken. EXIT Festival is wel verplaatst naar 13 tot en met 16 augustus en er worden maatregelen getroffen om de veiligheid van bezoekers en het personeel te waarborgen. Zo wordt de capaciteit van het festival omlaag gebracht, er worden extra sanitaire voorzieningen geplaatst en isolatiefaciliteiten mochten er bezoekers zijn met symptomen van het virus.

LEES OOK: Coachella gaat ondanks nieuwe datum toch niet door

De line-up van het festival bestaat tot nu toe uit onder andere Amelie Lens, ARTBAT, Black Coffee, Nina Kraviz en Boris Brechja. Eerder aangeschafte tickets blijven geldig voor deze aangepaste editie, maar tickets kunnen ook voor de editie van volgend jaar gebruikt worden. Daarnaast is er de optie om een refund aan te vragen en het aankoopbedrag terug te krijgen. Alle informatie over de aangepaste editie van EXIT Festival is te vinden op de website.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws