Don Diablo verkoopt corona proof stadion uit voor liveshow

Ivo Mollemans | 29 juni 2020
events

De meeste artiesten zijn inmiddels wel klaar met het thuiszitten en hebben genoeg nieuwe muziek gemaakt om weer spectaculaire liveshows te geven. Er worden langzaam weer evenementen georganiseerd waarbij de anderhalve meter afstand te realiseren is en eventuele spullen vaak ontsmet worden. Ook Don Diablo wil weer graag optreden en hij heeft geprobeerd om een concert te geven dat volledig veilig is voor de bezoekers.

Don Diablo’s corona proof show

Hij gaf de show in de Lanxess Arena in Keulen met beperkte capaciteit om de veiligheid van bezoekers en personeel te waarborgen. Bezoekers kregen hun eigen plekken aangewezen en mochten in groepen van een aantal personen naar het concert, ervan uitgaande dat deze met elkaar in quarantaine zaten. Het dragen van een mondkapje was niet verplicht op de aangewezen plekken, maar wel op de gangpaden die breed genoeg waren om ook afstand te houden van de andere bezoekers.

LEES OOK: Klaar met corona: kom langs bij Charly Lownoise & Mental Theo Experience!

Het ziet er op de foto’s van de show uit alsof het erg druk was en er zijn dan ook veel mensen die hun twijfels hebben of het wel echt ‘corona proof’ was. Volgens de aanwezigen werden de veiligheidsnormen wel gehandhaafd en bezoekers werden naar hun plaatsen begeleid. Hoe dan ook is het een eerste stap naar een alternatieve manier van optreden voor artiesten enerzijds, en voor fans om naar concerten te gaan anderzijds, mits het rendabel genoeg is om uit te voeren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws