Semifest Live brengt avondvullend interactief programma bij je thuis

Partyscene Redactie | 18 december 2020
events

SemiFest Live is de vrolijke noot in deze sobere december dagen. Met een interactief online programma vult het de avonden in de kerstvakantie met kookworkshops, potjes bingo, kerstverhalen, dj-sets, surprise guests, danssessies en nog veel meer. Vanaf 23 december tot en met 2 januari zendt SemiFest Live uit vanaf de tiende verdieping van de A’DAM Toren in Amsterdam. 



Nu de tweede lockdown van het jaar is ingegaan, is SemiFest Live het antwoord op de sobere kerst. Kijkers nemen vanuit huis deel aan interactieve online-uitzendingen en worden zo onderdeel van het programma. Verwacht optredens van artiesten als De Jeugd van Tegenwoordig, Douwe Bob, MEROL, Sarita Lorena, Kris Kross Amsterdam ft. Bilal Wahib, Yung Felix, FeestDJRuud, DJ Willie Wartaal, Sophie Straat en Abbey. Maar ook een cursus cocktails shaken met Tess Posthumus, interactieve complimentjes uitdelen met de Complimentenmeisjes en kookworkshops van chefs Joris Bijdendijk en Freek van Noortwijk, de Healthy Sisters en nog zoveel meer. De kosten voor een interactieve liveshow van circa een uur zijn €2,50. Voor een hele avond is dat €6,50.

Openingsavond

SemiFest Live wil mensen met elkaar verbinden in deze tijd, waarin iedereen op zichzelf wordt teruggeworpen. Via dit digitale platform met interactieve live beleving op het gebied van muziek, educatie, sport, food, kunst en meer, daagt het uit tot een verrassende wisselwerking met artiesten, hosts en andere deelnemers. Morgen om 18 uur is de launch met onder andere een akoestische show van Chef’Special, een kookworkshop met Hugo Kennis, een potje bingo met Sara Dol @Officialsaarx - de grootste vrouwelijke TikTokster van Nederland, het weglachen van stress met lachcoach Maarten Vos en dansen met dj’s Lucas & Steve. De uitzendingen van de openingsavond zijn allemaal gratis toegankelijk na het aanmaken van een account via www.semifest.live
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws