Line-up 3FM Awards bekend: Chef’Special en Krezip geven uniek optreden

Partyscene Redactie | 31 maart 2021
events

NPO 3FM heeft de line-up voor de 3FM Awards bekendgemaakt. Vanochtend kondigde Sander Hoogendoorn aan dat Krezip een exclusief optreden geeft vanuit Poppodium 013 in Tilburg. Chef’Special opent de awardshow op grandioze wijze samen met het voltallige Metropole Orkest. De 3FM Awards worden donderdag 15 april uitgereikt.

Dat de awardshow een muzikaal feestje wordt is zeker, want ook Nana Adjoa, Son Mieux en 3FM Talent Froukje treden op tijdens de 3FM Awards. Alsof dat nog niet genoeg is, werkt The Vices aan een bijzondere tribute die ze tijdens de show gaan spelen. De 3FM Awards zijn live te volgen via 3FM, het YouTube-kanaal van 3FM en 3FM.nl.

Licht aan het einde van de tunnel

Dit jaar staat de awardshow in het teken van ‘licht aan het einde van de tunnel’. Nu Nederland volop test met Fieldlab-evenementen is er de hoop dat we binnenkort weer naar festivals, feesten en concerten kunnen. Om de poppodia die het nog steeds zwaar hebben een hart onder de riem te steken, geeft Krezip een exclusieve sessie in Poppodium 013 in Tilburg. Ook de 3FM Awards komen vanuit een poppodium: TivoliVredenburg in Utrecht. 

Stembussen nog open

Luisteraars kunnen nog tot en met dinsdag 13 april stemmen op de vijf categorieën: Beste Album, Beste Groep, Beste Artiest, Beste Samenwerking en 3FM Talent. Stemmen kan via 3fm.nl/awards. Op donderdag 15 april reiken 3FM-dj’s Frank van der Lende, Eva Koreman en Sander Hoogendoorn de awards uit in TivoliVredenburg in Utrecht.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws