Nieuw zomerfestival op zaterdag 14 augustus en zondag 15 augustus in Spoorpark Tilburg: Spoorpark LIVE met o.a. Kensington, Krezip, DI-RECT, Danny Vera, Davina Michelle, Rolf Sanchez e.v.a.

Partyscene Redactie | 29 april 2021
events

Tilburg is een jaarlijks terugkerend festival rijker. Op zaterdag 14 augustus en zondag 15 augustus vindt het splinternieuwe popfestival Spoorpark LIVE plaats in Spoorpark Tilburg. Een tweedaags bijzonder en uniek zomers feest in het groene hart van de stad met een indrukwekkend programma, op slechts tien minuten lopen van het centraal station. Het is thé place to be om op een ontspannen en inspirerende plek de zomer vieren.

Line-up (Meer namen volgen spoedig!)

Zaterdag:

Hoofdpodium (Sunflower): Krezip, Danny Vera, Davina Michelle, Rolf Sanchez

2e podium (Blossom): Gallowstreet, Splendid, Logan’s Close, Brass Rave Unit, St Paul b2b Leroy Rey, Kuif, FlamboyantFonk, DJ RonRon & Peto On Percussion, The Small Breed

Zondag:

Hoofdpodium (Sunflower): Kensington, DI-RECT

2e podium (Blossom): Goldband, Sophie Straat, Samuel Monty, Kremlin Disko, PapaFarouk

Ticketinfo

Pre-registratie vanaf donderdag 29 april om 11:00 uur;

ticketverkoop woensdag 12 mei om 18:00 uur

Vanaf donderdag 29 april om 11:00 uur is het mogelijk om je via de website www.spoorparklive.nl in te schrijven voor de pre-registratieverkoop van entreetickets. Degene die dat gedaan heeft ontvangt op dinsdag 11 mei een e-mail met daarin een link naar de exclusieve ticketshop die op woensdag 12 mei om 18:00 uur opent, en waarmee een uur vóór de reguliere ticketverkoop een ticket kan worden gekocht. Een uur later (woensdag 12 mei om 19:00 uur dus) start vervolgens de -reguliere- Vroege Vogel ticketverkoop voor iedereen.

Zaterdag (o.a. Krezip, Danny Vera, Davina Michelle e.v.a.)

Vroege Vogel | €42,50

Vroege Vogel Parkvrienden (6, halen 5 betalen) | €212,50

Paradijsvogel (VIP) Zaterdag | €79,95

Zondag (o.a. Kensington, DI-RECT e.v.a.)

Vroege Vogel | €39,50

Vroege Vogel Parkvrienden (6, halen 5 betalen) | €197,50

Paradijsvogel (VIP) Zondag | €79,95

COMBI (zaterdag & zondag)

Vroege Vogel | €64,50

Openingstijden

Zaterdag 14 augustus van 12:00-00:00 uur

Op zaterdag 14 augustus openen de poorten van dit zomerse paradijs om 12:00 uur voor tickethouders. Geniet bij de Sunflower stage van optredens van onder meer Krezip, Danny Vera, Davina Michelle en Rolf Sanchez. Vergaap je aan (opkomend) talent bij de Blossom stage, waar onder anderen Gallowsteet, Goldband en Sophie Straat optreden. Dance like nobody is watching in de Kempentoren bij de Silent Disco. Drink jouw favo verfrissing in de Speciaal Bieren Bar. Waan je in tropische sferen met behulp van een cocktail (of twee) van Coppa Copter. Vul je maag bij één van de vele foodtrucks die het park rijk is. Om 00:00 uur sluiten de festivalpoorten.

Zondag 15 augustus van 11:00-23:00 uur (tot 17.00 uur gratis!)

Op zondag 15 augustus van 11:00 tot 17:00 uur worden zowel de zomer als het tweejarig bestaan van het Spoorpark gevierd. Tot deze tijd treden lokale bands en welbekende acts op, en ervaart de bezoeker waarom de Kwartiermakers ook wel parkpartners genoemd worden. Sport en spel in overvloed. De entree is tot 17.00 uur gratis.

Van 17:00 tot 18:00 uur gaan de deuren van Spoorpark LIVE even dicht om het terrein om te toveren in een popfestival met internationale allure dat vanaf 18:00-23.00 uur losgaat voor tickethouders. Op het programma staan ‘s lands grootste rockbands Kensington en DI-RECT maar ook overige (opkomende) getalenteerde acts.

Spoorpark LIVE

Kiss the sky, feel the grass. Spoorpark LIVE is een gloednieuw tweedaags festival waar iedereen welkom is, ongeacht leeftijd of muzikale interesse. Steek dus het spoor over en neem al je vrienden, geliefden en familieleden mee. Tijdens Spoorpark LIVE worden alle zintuigen gestreeld en komen zonaanbidders en buitenmensen samen om te genieten van alle moois dat de zomer te bieden heeft. Hier kunnen ze languit in het gras liggen en langzaam wegdoezelen of juist uitbundig dansen en meezingen met een van de vele top acts die op het programma staan. Genieten van een exotische cocktail of van een smakelijk gerecht van een de vele foodtrucks. Door het park wandelen met kinderen of bijkletsen met buren, familie of vrienden. Dat maakt dit nieuwe evenement zo bijzonder. Niets hoeft, alles mag – de zomer ten voeten uit.

Spoorpark Tilburg

Het Spoorpark in Tilburg -een cultuurstad bij uitstek- bestaat inmiddels twee jaar. Het is een dagrecreatiegebied van 7,5 hectare dat in 2019 is voltooid. Het heeft voorzieningen voor recreatie, sport en cultuur en is door een burgerinitiatief gerealiseerd in een voormalig spoor- en industriegebied. Voor dit stadspark zijn cultuurhistorische kwaliteiten (de historie van de locatie); ecologie en groenstructuur (bomen, struiken, gras, een vijver en wandelpaden), landschapsarchitectuur (kunst zoals het kunstwerk De Rits) en voorzieningen voor recreatie en sport (scouting, de Urban Sports Area, beachsport, bootcamps, camping maar ook horeca als het T-huis) essentieel.

En dan is er ook nog de 35 meter hoge Kempentoren: een vergrote versie van de bekende Flaestoren op landgoed De Utrecht bij Esbeek en Lage Mierde. Vanaf deze blikvanger heeft de bezoeker een adembenemend uitzicht over de stad en omgeving.

Online

Volg de Spoorpark LIVE website en social media (Instagram, Facebook) voor alle gedetailleerde festivalinfo.

Website: www.spoorparklive.nl Facebook: https://www.facebook.com/Spoorparklive/ FB event: https://www.facebook.com/events/157860366179935/

Instagram: @spoorparklive/ https://spoorparktilburg.nl/ https://spoorparktilburg.nl/over-het-spoorpark/

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws