Unmute Us protest keert terug op zaterdag 11 september

Nina Oomen | 10 september 2021
events

Morgen gaan organisatoren, podia, leveranciers, artiesten, evenementenlocaties én bezoekers van 14:00 tot 17:00 uur opnieuw de straat op om te protesteren voor een directe terugkeer van festivals en een einde aan het willekeur. Tijdens het eerste protest op 21 augustus 2021 waren er 70.000 mensen aanwezig, maar een toezegging van de politiek bleef uit. Deze keer breidt de protestmars zich uit en wordt de roep om heropening nog groter gedragen.

In elk van de 10 steden die mee demonstreren zijn verschillende artiesten en bands aanwezig die zich zullen laten horen. 

Unmute Us is een demonstratie vóór en dóór de evenementenbranche en hun bezoekers, en dat zal zaterdag onmiskenbaar te zien zijn tijdens de protestmars. Organisatoren, DJ's, performers en sprekers zullen hier hun moment pakken om het gemis van de festivals uit te drukken in woorden én muziek middels mobiele trucks die meerijden in de protestmars. Inmiddels heeft het kabinet geen goede argumenten meer om de opening van festivals te weigeren.

Landelijk doen 10 steden mee aan het protest.

Voor alle info
unmute-us.­nl
Instagram
Facebook event

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws