Line-up VESTROCK (op 3, 4 en 5 juni a.s. in Hulst) compleet

Partyscene Redactie | 22 maart 2022
events

VESTROCK kondigde eerder al onder meer de volgende knallers aan: Editors, Martin Solveig, Within Temptation, Wolfmother, Suzan & Freek, Snelle & De Lieve Jongens Band, The Darkness, Frenna Deluxe, Goldband, De Likt, Lucas & Steve, Gavin James, Nada Surf, JB Meijers & Band, Paul Elstak, en Son Mieux.

Met de toevoeging van nog eens 25 toffe acts maakt de organisatie van het mooist gelegen festival van Nederland (namelijk op een prachtig eiland aan de stadsgracht van de pittoreske middeleeuwse vestingstad Hulst in Zeeuws-Vlaanderen) zijn programma rond.

Ook Starsailor, Sylvie Kreusch, $Hirak, Bob Vylan, Bad Nerves, Ist Ist, Prins S & De Geit, Tramhaus, Rhea, Goe Vur In Den Otto, Jack Francis, The Anaesthetics, Max Horak, Rites, Young Villian, Beachdog, Cloudsurfers, Vision Machine, en De Nieuwe Lichting (met: Het Gezelschap, Kuzko, Le Motat, Beau Zwart, Maask, Socks; Sportssocks) zullen op 3, 4 en 5 juni a.s. optreden tijdens de 11e editie van VESTROCK. De Nieuwe Lichting is een jonge, ambitieuze organisatie die zich inzet voor zowel de belangen van Rotterdam als de belangen van de makers van deze stad.

De volledige dagindeling staat op de site https://www.vestrock.nl/line-up

TICKETINFO

Tickets voor VESTROCK zijn te koop via vestrock.nl/tickets. Omdat het driedaags festival plaatsvindt op een eiland is het aantal beschikbare kaarten net als andere jaren beperkt. Dat geldt ook voor de intieme camping van het evenement.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws