GIZMO & FRIENDS Line-up bekendgemaakt!

Partyscene Redactie | 28 maart 2022
events

DJ Stanton & Jaydee

Het wachten is voorbij. De line-up voor de eerste editie van DJ GIZMO & FRIENDS is compleet. DJ Stanton en Jaydee hebben beiden bevestigd aanwezig te zijn op ons nieuwe partyconcept op 17 april in PIP Den Haag. Deze laatste twee 'oude vrienden' van Gizmo zijn geen gewone DJ's: ze hebben beiden een enorme impact gehad op de ontwikkeling van de Nederlandse house scene.

Blokes Events kondigt met trots DJ JAYDEE (Robin Albers) en DJ STANTON aan als de laatste twee vrienden van DJ Gizmo op het hoofdpodium. De legendarische Jaydee kennen we allemaal van zijn dancehit in de jaren negentig 'Plastic Dreams'. Een klassieker die tot ver over de grenzen van Nederland een hit was.

De technische meester uit Rotterdam, DJ Stanton, zal samen met onze gastheer DJ Gizmo het publiek trakteren op een 1,5 uur durende back to back old-school set. We tellen allemaal de dagen af voor dit allereerste duo optreden.

De line-up is nu compleet: op ons hoofdpodium zal ALL-STAR FRESH aftrappen met een oldschool set van een uur, gevolgd door Jaydee. De legendarische grootmeester van de draaitafels All-Star Fresh blijft nog even: hij zal Gizmo uitdagen voor een eenmalige scratch battle live op het podium. En alsof dat nog niet genoeg is, staan DJ ROB & MC JOE op het hoofdpodium, gevolgd door BUZZ FUZZ, gehost door MC RUFFIAN.

B-SIDES & TECHNO BUNKER

Er is meer. Eén podium is gewoon niet genoeg. Blokes Events kondigt met trots een tweede old-school rave area aan: de B-SIDES. Op deze tweede stage zal BOBBY N het geluid aftrappen, gevolgd door ALEXANDER DE KONING, SEDUCTIVE, VREESTYLE, ANDY RAW, DEFENDOR, en RUFFIAN.

Om ieder laatste feestbeest te overtuigen om mee te doen op Paaszondag heeft Blokes Events nog een podium om je gek te maken: TECHNO BUNKER. Een derde stage waar talenten als VRSTL, FENDERBOL, JACK DOE, MARICHIO, en niemand minder dan MIKE TIERRA hun turntable skills ten gehore zullen brengen.

Mis de lancering van dit gedurfde nieuwe post-COVID deelconcept niet op Paaszondag 17 april in de PIP in Den Haag. Houd er rekening mee dat dit een exclusief evenement is met een beperkt aantal beschikbare tickets.

Reserveer hier uw ticket voor de lancering van 'het feest van het jaar'.

 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws