Fleet Festival: eerste muziekevenement ter wereld op partyboten die om bounty eiland varen

Partyscene Redactie | 6 april 2022
events

ZATERDAG 27 AUGUSTUS EN ZONDAG 28 AUGUSTUS IN AMSTERDAM

Nederland is een gloednieuw tweedaags muziekevenement rijker. En niet alleen dat: Nederland is daarmee meteen óók een gloednieuw festivalconcept rijker! Want op zaterdag 27 augustus en zondag 28 augustus vindt de eerste editie van het unieke Fleet Festival plaats op een even onwaarschijnlijke als spectaculaire locatie: op en rondom het tropische Fleet Island in het Markermeer nabij Amsterdam.

Say what?!?

Jazeker! In het laatste weekend van augustus varen op zowel zaterdag als zondag vanaf de achterzijde van Amsterdam Centraal (het IJ) maar liefst 12 verschillende partyboten met vele duizenden festival- en party liefhebbers aan boord naar een bounty eiland middenin het Markermeer. Op dat eiland (met palmbomen, een beach bar, strandstoelen, en serveersters in rode Baywatch badpakken), bovenop de rotsen, bevindt zich het podium waar de artiesten optreden, die via snelle boten worden “ingevlogen”.

De sfeervolle boten zullen niet bij het eiland aanmeren en de bezoekers zullen dus ook niet het eiland zelf betreden (uitgezonderd enkele geluksvogels die hiervoor exclusieve VIP-kaarten winnen; aanmelden kan via de website), maar varen er non-stop omheen. De bezoekers beleven deze optredens aan boord via een directe live verbinding (audio & video) terwijl ze vanaf het dek naar de shows kijken en tegelijk dansen, zingen, chillen, loungen - en genieten van food & drinks (o.a. cocktails en BBQ gerechten), music & beats, de zomer, en van de fenomenale locatie op het water.

Organisator Tom Adolfsen van Event op het Water: “Fleet Festival is het eerste muziekevenement ter wereld dat wordt gehouden op boten die in een vloot om een festivallocatie varen. Het is een volstrekt origineel, nieuw en uniek concept. Zie jij het al voor je? Shaken en viben op een boot terwijl je uitkijkt over palmbomen, strand, danseressen en natuurlijk een vurige show van jouw favoriete artiesten. Fleet Dutch is feest, is proosten op het leven. En dat wil je meemaken want het is een once in a lifetime experience.”

| EARLY BIRD TICKETS REEDS UITVERKOCHT! REGULIERE TICKETS VIA WWW.FLEETURBANFESTIVAL.COM/TICKETS EN WWW.FLEETDUTCHFESTIVAL.COM/TICKETS |

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws