Ontdek de Tomorrowland 2022 'Reflection of Love' stage

Partyscene Redactie | 15 juli 2022
events

Tomorrowland is terug! Mensen van Tomorrowland van over de hele wereld zijn naar de eerste dag van het iconische Belgische festival gekomen om dit jaar voor de allereerste keer de fantastische 'The Reflection of Love' stage in al zijn glorie te aanschouwen. De Tomorrowland 2022 Mainstage is 100% gemaakt van eigen decor, met liefde gemaakt, en met passie gecreëerd. Van idee tot schets tot technisch ontwerp, het creatieve team achter Tomorrowland heeft het magische podium bedacht, getekend en tot leven gebracht, terwijl alle afzonderlijke elementen zijn vervaardigd in het Tomorrowland Atelier.

De 16de editie van Tomorrowland draait rond 'The Reflection of Love', symbool voor de positieve energie waar het festival voor staat. Een onverwachte duisternis viel over de Mensen van Morgen maar zal nu plaats maken voor een uniek moment op het betoverende 'Reflection of Love' podium. Gedurende drie weekends zal de intense connectie tussen de People of Tomorrow en de speciale unie van positieve energie over alle grenzen heen magie en een wereldwijde reflectie van licht brengen naar het festivalterrein in Boom, België, en alle festivalgangers oproepen om de positiviteit en connectie die ze op het festival ervaren over de hele wereld te verspreiden.

Het Tomorrowland 2022 'Reflection of Love' podium

  • 100% lokaal gemaakt
  • 53 meter hoog
  • 270 meter breed
  • 990 vierkante meter videotegels
  • 1.273 lampen
  • 214 luidsprekers & subwoofers
  • 61 lasers
  • 18 fonteinen
  • Meer dan 100 artiesten

Bereid je voor op 3 schitterende weekends en volg de magie van Tomorrowland via One World TV & One World Radio, die Tomorrowland wereldwijd live streamen gedurende 21 dagen vanaf vandaag tot donderdag 4 augustus via tomorrowland.com en de Tomorrowland App. Tijdens de festivalweekends zal One World TV 3 verschillende kanalen hebben, die dit jaar live uitzenden vanaf de 'The Reflection of Love' Mainstage (kanaal 1), verschillende Tomorrowland stages (kanaal 2) en de One World Radio studio (kanaal 3). Mensen die de 16e editie van het Belgische festival niet konden bijwonen, kunnen genieten van prachtige optredens van 's werelds beste elektronische artiesten - een werkelijk unieke front-row ervaring.

Volg de magie van Tomorrowland live van vrijdag 15 juli tot donderdag 4 augustus op tomorrowland.com en de Tomorrowland App.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws