Motionz: techno at the beach

Partyscene Redactie | 25 juli 2022
events

6TH OF AUGUST | AAN DE KOOT SCHEVENINGEN

EVERYONE ON THE SAME WAVELENGTH THROUGH PURE, POWERFUL SOUND WAVES. NOTHING MORE, NOTHING LESS.

Na twee jaar Corona-tijd lijkt de technoscene groter dan ooit in Nederland. Desondanks loopt Den Haag wat achter op andere grote Nederlandse steden als het gaat om techno feesten. Een perfecte timing vanuit Motionz om een antwoord op de gigantische vraag van de techno liefhebber te bieden. En om het nog specialer te maken, wordt het georganiseerd in de grootste beachclub van heel Scheveningen: Aan de Koot. Het feest zal plaatsvinden op 6 augustus vanaf 18.00 uur. Hierdoor kan iedereen nog mooi de ondergaande zon meepakken, terwijl de muziek steeds rauwer wordt.

Het concept is simpel: een mix tussen wat meer succesvolle DJs en opkomende talenten. Op deze manier wordt een sterke community opgebouwd die niet alleen gericht is op de grote namen. Vooral de opkomende talenten kunnen vaak het publiek verbazen met hun ongerepte passie en rauwheid. Motionz gelooft sterk in de kracht van het onverwachte. Dit zal 6 augustus op een grootse manier duidelijk worden voor iedereen die een kaartje weet te bemachtigen.

Wat betreft de line-up wordt er gestart met house en tech house. Namen als Toby Romeo en Lucas van Dorff zijn al gevestigd in de scene. Toby Romeo zal met ruim 3,5 miljoen maandelijkse luisteraars absoluut niet teleurstellen.

Zodra de house tunes gedropt zijn, is het tijd om lekker te gaan beuken. We beginnen met namen als NMNH soundsystem, die samen met het Nooit Meer Naar Huis concept enorm dik aan het gaan is. Daarnaast zien we een aantal nieuwe namen zoals Basicz en Notune. Check hen op spotify om een idee te krijgen hoe hard deze gasten gaan draaien de 6e.

Voor de climax van de avond, als de zon verdwenen is en de sterren aan de hemel staan, gaan we de tent volledig uit z’n voegen beuken. We starten met een zeer getalenteerde dame met de artiestennaam ISAA. Buiten de stage om is het een lieve meid, maar achter de decks knalt ze de rauwste techno en hard tech die je maar kunt bedenken. Als klapper op de vuurpijl sluiten we af met niemand minder dan de Haagse Stan Christ. Nu al een zwaargewicht die niet weg is te denken uit de festival en club scene. Een ding is zeker: Stan zal het strand op 6 augustus volledig op z’n kop gaat zetten.

Wil jij dit unieke concept ook meemaken en deel worden van de steeds groeiende community van house en techno liefhebbers? Volg ons dan en bemachtig snel een ticket!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws