Dagvlinder Festival is bijna zover

Partyscene Redactie | 8 september 2022
events

Het grootste evenement wat in oktober plaats vindt in Rotterdam maakt zich klaar voor haar vierde editie. Met een line-up waar internationale artiesten, nationale helden en Rotterdamse glorie Dagvlinder Festival samen zullen komen, gaat het ook dit jaar gegarandeerd weer een knaller worden van een editie.

Wij pakken uit met nog meer decor, entertainment en special effects. Daarnaast staat Dagvlinder Festival voor kwaliteit en dus wordt er tot in de kleinste details hard gewerkt aan een dag waarbij alles klopt. Inmiddels zijn we in onze laatste ticketfase gekomen, bemachtig dus vandaag nog een ticket. Dagvlinder leeft en daar zijn wij natuurlijk super blij mee, we kijken dan ook uit naar zaterdag 8 oktober. Sluit je ook aan en vlinder volgende maand mee met de beste house & tech house 'all day long'. Koop hier je tickets! 

ONZE TOPPERS [A-Z] #TROTS

➜ Amine Edge & Dance [FR]
➜ Benny Rodrigues
➜ Boris Ross
➜ Chelina Manuhutu
➜ Darius Syrossian [UK]
➜ Illfort Grantz
➜ High Soundsystem

➜ Jasper Clash
➜ Karim Soliman
➜ Latmun [UK]
➜ Michel de Hey
➜ Prunk
➜ Riva Starr [IT]
➜ Shermanology

VLINDER TICKETS SOLD OUT

Als je nu nog geen ticket hebt bemachtigt begint de tijd wel erg te dringen. Met de laatste fase die nu van start is, is het nu tijd om te schakelen. Grijp nu nog jouw Late Vlinder Ticket voordat het te laat is. Koop hier je tickets!

PENDEL BUS VANAF R'DAM CS

Heb je geen zin om voor BOB te spelen of kun je er geen een vinden, dan hebben wij een ideale oplossing. Vanaf Rotterdam CS rijden er bussen naar de RDM Onderzeebootloods [en uiteraard ook weer terug] Verzeker nu ook jouw rit. Verzeker jouw rit hier!

GRATIS PARKEREN

Kom je wel gewoon met de auto of heb je de luxe dat je kunt meerijden met de BOB, dan kunnen we vertellen dat je bij ons gewoon gratis kunt parkeren op het grote parkeerterrein. Doen we niet moeilijk over, dit regelen wij gewoon. Lekker makkelijk toch? Houden we van!

LOCKERS

Je kan nu ook al via de website je locker bemachtigen, handig toch? Kan je zo door lopen naar jouw kluis. Ga jij voor een grote of kleine locker? Bemachtig je locker hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws