De toekomst van techno?

Partyscene redactie | 6 februari 2023
events

Techno en dan vooral hard techno is na Corona ontploft. Prijzen voor evenementen rijzen de pan uit en bijna wekelijks zien we nieuwe organisaties die techno feesten organiseren. Hoe lang houdt dit stand?

De organisatie Motionz is ook een relatief nieuwe naam op de markt, met wel al een aantal grootschalige events op hun CV. De oprichters van Motionz hebben echter een heel ander plan voor de toekomst. “Wij hebben zelf al 10 jaar ervaring als artiest en zijn Motionz gestart vanuit onze visie op hoe we denken dat evenementen in de toekomst eruit zullen zien. Wij zien dat veel eventorganisaties hun feesten als uniek vermarkten, maar dat het uiteindelijk vrijwel hetzelfde is als alle andere feesten. Tuurlijk is de sfeer goed en staan er toffe namen op de line-up, maar dat hebben bijna alle feesten tegenwoordig. Met Motionz willen we onze bezoekers écht onderdeel maken van een experience.”

Op 18 februari organiseert Motionz hun indoor techno festival in Hemkade 48 Zaandam. Deze unieke industriële locatie wordt omgetoverd tot een grimmige rave met een aantal grote namen die leidend zijn voor de huidige techno scene: Dion, Stan Christ, Lena, Brecc en Bastet (Ibiza) om er even een paar te noemen.

Naast een zeer sterke line-up hebben de gasten van Motionz nog een aantal verrassingen voor op het event zelf. Wil je weten wat ze met Motionz nou precies van plan zijn? Zorg dan dat je de 18e aanwezig bent. Het belooft hoe dan ook een bizarre avond te worden.

Koop hier je tickets!

 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws