Gamen voor het goede doel - Redux Charity Stream!

Partyscene Redactie | 16 maart 2021
gaming

Van vrijdag 2 april om 12 uur ’s middags tot 12 uur ’s middags op maandag 5 april gaat Gaming-webshop Redux Gaming 72 uur lang gamen voor een goed doel: Stichting Opkikker. De sessie is live te volgen via hun Twitch-kanaal ReduxGamingTV op de website https://www.twitch.tv/reduxgamingtv

Redux Gaming doet dat niet alleen: Twee grote merken uit de gaming industrie, MSI en Cooler Master, én bekende streamers uit heel Nederland en België helpen mee. Door middel van donaties, betaalde abonnementen van kijkers en het volbrengen van uitdagingen wordt geld ingezameld dat regelrecht naar Stichting Opkikker gaat. Opkikker organiseert zogenaamde “opkikkerdagen” voor gezinnen met een ziek kind. Die zitten bomvol leuke activiteiten zodat het kind, broertjes, zusjes en ouders even al hun zorgen vergeten.

Kijkers van de stream krijgen om de drie uur een andere bekende Nederlandse of Belgische streamer voorgeschoteld die allemaal hun eigen favoriete game hebben. Ook komen er “Happy Hours”, waar kijkers de kans krijgen om samen met hun favoriete streamer uitdagingen te volbrengen. Bij elke volbrachte uitdaging doneren Redux Gaming en partners 50 euro extra aan Stichting Opkikker. Tijdens de stream worden door Cooler Master en MSI gesponsorde producten weggegeven aan kijkers en donateurs. 

Redux Gaming doet ook een oproep naar streamers die niet bij de Redux Charity stream aangesloten zijn. Zij kunnen ook helpen door hun opbrengst gedurende het Redux Charity Weekend te doneren aan Stichting Opkikker. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Redux Gaming via marketing@reduxgaming.nl, voor benodigde informatie en hulpmiddelen. 

Twitch.tv is wereldwijd het populairste streaming platform. Kijkers kunnen live meekijken en meepraten met hun favoriete streamers. Die spelen vaak games, maar vinden vaak ook andere leuke manieren om het gezellig te maken met hun kijkers.

Voor meer informatie kun je vrijdag 19-03-2021 terecht op https://reduxgaming.nl/opkikker

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws