Ga op reis met de Ubisoft Store Travel Sale

Partyscene Redactie | 25 juli 2021
gaming

We weten dat de grote aantrekkingskracht van reizen is om fysiek naar een plaats te gaan, te eten, foto's te maken en al dat soort dingen. Maar wat als we je zouden vertellen dat de Ubisoft Store Travel Sale klaar is om je mee te nemen op een reis ... van de geest!? Ja het is waar; je kunt nog steeds dezelfde reisdingen doen, maar dan virtueel! Ik weet wat je denkt: "Hoe zijn jullie tovenaars erin geslaagd om met dit te komen?" Welnu, vriend, dankzij de wonderen van de moderne wetenschap en de grote vooruitgang in videogames, kan Ubisoft je meenemen naar verbazingwekkende recreaties van echte plaatsen, zowel historische als moderne, samen met enkele plaatsen die zijn geïnspireerd op coole bestemmingen van over de hele aarde. Waar wacht je nog op voor deze prijzen? Laten we gaan!

Assassin’s Creed

Als je zin hebt om naar een plaats en tijd te gaan waar je nog nooit bent geweest (tenzij je honderden jaren oud bent, gefeliciteerd daarmee), kan ik dan een Assassin's Creed-game aanbevelen? Maak een reis naar het 9e-eeuwse Engeland in de meest recente release in de serie, Assassin's Creed Valhalla, met tot 33% korting. Pak je spullen in en verlaat je geliefde Viking-huis in Noorwegen voor de kusten van Engeland, waar je je innerlijke Viking-rover kunt loslaten terwijl je je clan naar de glorie leidt. 

Als je nog verder terug in de tijd wilt gaan, kun je in Assassin's Creed Origins naar het oude Egypte reizen en al zijn wonderen bezoeken, waaronder de piramides van Gizeh en de Sfinx, tot 80% korting. Je kunt veel leren over het begin van de Assassin Order, en ook veel over de normale, alledaagse Egyptische cultuur en gebruiken van die tijd. Zoals brood bakken!

We weten dat zand grof is en overal komt, dus misschien is er een andere locatie voor je beschikbaar? Misschien is een reis naar het Caribisch gebied meer jouw snelheid? Ja, daar is ook zand, maar luister! Met Assassin's Creed IV: Black Flag word je onmiddellijk teruggevoerd naar een van de meest beruchte tijdperken van piraterij en ontmoet je de meest snode piraten, zoals Blackbeard. Eerlijk gezegd, een van mijn favoriete dingen van Black Flag is om gewoon op mijn gemak rond te zeilen, van het prachtige landschap te genieten en misschien een paar walvissen te spotten - maar als je schepen en kustforten wilt plunderen, dan kan dat. Het is tenslotte jouw vakantie.

Op dit punt vraag je je waarschijnlijk af: "Hoe zit het met het oude Griekenland, mijn favoriete tijdsperiode en mogelijke bestemming waar ik naartoe zou willen reizen?" Wauw, ben jij het orakel van Delphi? Wat een toeval dat Assassin's Creed Odyssey zich in diezelfde periode afspeelt. Nu met kortingen tot 75%, kun je ongelooflijke architectuur verkennen en over de Griekse eilanden reizen, terwijl je een cast van ongelooflijke personages en mythische wezens tegenkomt.

En wie zou de Italiaanse Renaissance kunnen vergeten? Neem de tijd om jezelf onder te dompelen in de kunst, architectuur, de prachtige heuvels en de … wacht, moordenaar! Assassin's Creed II bevat een van de meest geliefde Assassin uit de serie; Ezio Auditore da Firenze, die op reis gaat om zijn familie te wreken en het op te nemen tegen de Tempeliers in beroemde regio's zoals Florence, Venetië en Rome.

Watch Dogs

Hoe zit het met de nabije toekomst? In Watch Dogs: Legion kun je een reis maken naar Londen dat misschien betere dagen heeft gekend, maar het is in ieder geval in de toekomst. Je kunt nog steeds de toekomstige versies van de gebruikelijke toeristische hotspots bezoeken, zoals de Big Ben, Piccadilly Circus en de Tower of London, maar misschien wordt je gevraagd om beleefd te helpen een enorme criminele bende neer te halen met een groep grappige hackers. Bovendien shop je de game nu met tot wel 60% korting.

Niet veel mensen weten dit, maar de echte "San Francisco-traktatie" is Watch Dogs 2 vanwege de opmerkelijke recreatie van de City by the Bay en de cast van buitenbeentjes waaruit DedSec bestaat. Er is zoveel te doen dat je misschien je reis van tevoren wilt plannen: bekijk Coit Tower. Bezoek het hoge puntige gebouw. Neem een ​​verfrissende duik onder de Golden Gate Bridge. Rijd heel snel van de beruchte heuvels van San Francisco af. Gaaf!

The Division 2: Warlords of New York

Als er iets is waar de oostkust zijn hoed aan kan hangen, zijn het grote, statige monumenten die leuk zijn om te bezoeken. Betreed de zalen van het Witte Huis en het Smithsonian in Washington, DC en ga vervolgens naar Lower Manhattan in de uitbreiding Warlords of New York om de bezienswaardigheden van Wall Street en Battery Park te bewonderen. Nergens anders vind je zoveel beroemde wolkenkrabbers en monumenten in één pakket - en je kunt ze zelfs met vrienden verkennen terwijl je vecht tegen bendes na de ineenstorting om de controle over de straten! Haal de game en de uitbreiding met tot wel 70% korting.

Far Cry

Iedereen houdt van tropische eilanden, ook al hebben ze momenteel te maken met een klein piratenprobleem in Far Cry 3. Maar laat een klein burgerconflict tussen gewapende lokale bevolking en bloeddorstige plunderaars je er niet van weerhouden om te genieten van zonovergoten (en haaien) geteisterde stranden, majestueuze dieren in het wild (ook bloeddorstig) en prachtige landschappen die het best worden genoten door deltavliegers (oh nee, wat als je valt en je wingsuit moet inzetten om gracieus met hoge snelheid door het landschap te scheren voordat je landt in een helderblauwe cenote vol verzonken ruïnes en verborgen schatten? Dat zou verschrikkelijk zijn).

Als warme zandstranden en palmbomen niets voor jou zijn, overweeg dan de besneeuwde Himalaya-toppen van Kyrat in Far Cry 4. Keer terug naar je afgelegen thuisland als Ajay Ghale, waar je de opstand van het Gouden Pad kunt helpen om de tirannieke koning Pagan Min omver te werpen. Terwijl je toch bezig bent, waarom zou je dan niet naar de hemel stijgen in een gyrocopter om de prachtige landschappen, bergdorpen en AAA! ADELAAR! BOZE ADELAAR! LAND NU! NEE! DAS! OPTREKKEN! AAA! KIJK UIT VOOR DIE ROGUE OLIFANT! Hoe dan ook, het is geweldig.

Voor een vakantie dichter bij het huidig jaartal, hoef je niet verder te zoeken dan Hope County, Montana, een uitgestrekt landelijk paradijs met adembenemende wandelpaden, geheime visplekken en gewelddadige sekteleden die mensen naar bunkers drijven oh geweldig, het is altijd iets. In Far Cry 5 kun je de mensen die je vakantie proberen te verpesten een lesje leren door een onstuitbare kracht van woedende vernietiging te worden, maar neem onderweg de tijd om vrienden te maken met een aantal lokale bewoners en tamme roofdieren van Hope County - als niets anders , ze zijn echt goed in het bieden van ondersteuning in een gevecht terwijl je je schop-werpende vorm perfectioneert. Reizen is echt verrijkend. Bovendien is Far Cry 5 nu verkrijgbaar met tot wel 80% korting.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws