BenQ MOBIUZ EX2510S en EX2710S: Nieuwe gaming-monitoren met 165 Hz

Partyscene Redactie | 5 augustus 2021
gaming

BenQ, de display-expert, introduceert twee nieuwe gaming-monitoren met haar gaming-merk MOBIUZ, de MOBIUZ EX2510S en de MOBIUZ EX2710S. Beide modellen zijn voorzien van een IPS-paneel met Full HD-resolutie (1920 x 1080) in 16:9-formaat, een vernieuwingsfrequentie van 165 Hz, een responstijd van 1 ms MPRT (Moving Picture Response Time), AMD FreeSync™ Premium, HDRi-technologie, een lichttuner en een rijk geluid. Voor gameplay boordevol actie heeft de 25-inch EX2510S gaming-monitor een schermdiagonaal van 62,23 cm / 24,5 inch; de EX2710S heeft iets meer ruimte dankzij een schermdiagonaal van 68,58 cm / 27 inch. De twee 165 Hz gaming monitoren zullen per direct verkrijgbaar zijn in de winkels tegen de adviesprijzen (incl. BTW) van 279 euro (BenQ EX2510S) en 329 euro (BenQ EX2710S).

Ontworpen voor casual gaming

Uitgerust met meeslepende HDRi-technologie en geïntegreerde treVolo 2x 2,5 watt luidsprekers voor een ultra-intense game-ervaring, ondersteunen de nieuwe MOBIUZ gaming-monitoren gebruikers met tal van optimalisaties voor beeld, geluid en besturingsopties. De bliksemsnelle 1ms Moving Picture Response Time (MPRT) en AMD FreeSync™ Premium zorgen voor vloeiende gameplay. Met een verversingssnelheid van 165 Hz presteren beide modellen aanzienlijk beter dan conventionele 144 Hz gaming-monitoren en zorgen ze voor actievol gaming-plezier zonder hinderlijke artefacten. Casual gamers zijn goed uitgerust met de nieuwe EX2510S en EX2710S gaming-monitoren om zich onder te dompelen in gaming-werelden zoals Call of Duty Warzone, Call of Duty Cold War, Star Wars: Squadrons, CyberPunk2077, Assassin's Creed: Valhalla, en nog veel meer. Tegelijkertijd zijn de MOBIUZ gaming-monitoren, zelfs tijdens lange gamesessies, gemakkelijk voor de ogen van de gebruiker dankzij de BenQ Eye-Care technologie, inclusief Low Blue-Light en Flicker-Free technologieën, waardoor vroegtijdige vermoeidheid wordt voorkomen. De brede kijkhoek van 178 graden horizontaal en verticaal maakt een enorm verschil voor de beeldkwaliteit en zorgt voor een onbelemmerde weergave, zelfs wanneer u van opzij of van boven of onderaf naar het scherm kijkt.

HDRi voor meer detail in gaming

De EX2510S en EX2710S gaming-monitoren zijn uitgerust met een geïntegreerde lichtsensor die actief het omgevingslicht detecteert en de scherminhoud analyseert om perfect gedetailleerde HDR-beelden te produceren. De exclusieve HDRi-technologie van BenQ levert verbluffende beeldscherpte met een sterk contrast. Het onthult subtiele schaduwen in donkere delen van het spel, terwijl de details in heldere delen behouden blijven en overbelichting wordt vermeden. BenQ MOBIUZ gaming-monitoren produceren een verbluffende kleurintensiteit, balans en verzadiging, waardoor gamers volledig worden ondergedompeld in de actie zonder visueel compromis.

Opvallend design en rijk geluid

Strakke lijnen en kleurrijke accenten op de voet van de monitor benadrukken het opvallende design van de BenQ MOBIUZ EX2510S en EX2710S modellen. Met het Quick OSD-menu kunt u snel schakelen tussen voorinstellingen voor zwarte equalizer, volume en helderheid. Met de 5-weg joystick op de achterkant van de monitor kunt u gemakkelijk door het OSD-menu navigeren. De ingebouwde BenQ treVolo speakers (2x 2.5 Watt) zorgen voor optimaal plezier tijdens gaming en andere entertainment activiteiten. Drie geluidsmodi zijn beschikbaar als voorinstellingen voor de verschillende toepassingsscenario's: Spel, Cinema en Pop/Live. 

Verdere informatie over de gaming-monitoren is te vinden onder de volgende links: 
BenQ MOBIUZ EX2510S: https://www.benq.eu/nl-nl/monitor/gaming/ex2510s.html
BenQ MOBIUZ EX2710S: ​https://www.benq.eu/nl-nl/monitor/gaming/ex2710s.html
 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws