Nieuwe Philips Momentum Designed for Xbox: optimale 120Hz next-gen console gameplay nu in 32- en 27-inch

Partyscene Redactie | 2 november 2021
gaming

De gamingsector is vorig jaar drastisch veranderd door de implementatie van HDMI 2.1, een nieuwe verbetering in connectiviteit die een groot bereik aan hogere videoresoluties en verversingssnelheden ondersteunt, waaronder 4K@120Hz, een nieuw niveau voor consolegamers. Een paar maanden geleden verwelkomden console-enthousiastelingen het eerste model in de geheel nieuwe monitorreeks Philips Momentum Designed for Xbox, de 559M1RYV (55-inch/139,7 cm diag.).

Philips Momentum Designed for Xbox console gamingmonitoren zijn gebouwd om de ultieme ervaring te bieden voor next-gen consolegamers door de nieuwe HDMI 2.1 te implementeren, die next-gen console gamen mogelijk maakt met 4K-resolutie en snellere 120Hz verversingsfrequenties voor zeer heldere en soepele spelprestaties. Nu is het Philips Monitors-portfolio uitgebreid met de nieuwe 329M1RV (31,5-inch/80 cm diag.) en 279M1RV (27-inch/68,5 cm diag.).

Ontketen je volledige potentie

Dit ultramoderne portfolio voldoet aan de nieuwe normen van de nieuwste Xbox-consoles en de wensen van next-gen-spelers, waardoor de beste gameplay mogelijk is. Het is nu mogelijk om met een ultraheldere 4K-resolutie te spelen met een vloeiende verversingssnelheid van 120 Hz door de Xbox Series X eenvoudig aan te sluiten via een HDMI 2.1-verbinding. De snellere verversingssnelheid zorgt voor een voorsprong op tegenstanders: bewegingen zijn vloeiender en duidelijker, waardoor richten makkelijker wordt. Dit draagt, samen met een lage latency en snelle pixelrespons, bij aan het bieden van een veel vloeiendere en meer realistische game-ervaring: een groot voordeel bij het spelen van videogames die om veel wendbaarheid vragen.

Philips Momentum-monitoren leveren Designed for Xbox-geteste prestaties met een ultraheldere 4K-resolutie en een minimale verversingssnelheid van 120 Hz, HDR-ondersteuning, variabele verversingssnelheid voor soepel gamen en met altijd lage latency. De Philips Momentum 329M1RV is uitgerust met VESA gecertificeerd DisplayHDR 400, dat een aanzienlijke verbetering is ten opzichte van normale SDR-schermen, met verbluffende helderheid, contrast en kleuren. De Philips Momentum 279M1RV is voorzien van VESA gecertificeerd DisplayHDR 600 met top helderheid en een groter kleurengamma voor een realistische weergave van effecten in games en films. Deze vloeiende gameplay-ervaring zonder tearing levert topprestaties wat ook wordt gegarandeerd door AMD FreeSync™ Premium voor de Philips Momentum 329M1RV.

De beste kwaliteit voor de meest veeleisende gamers

Gaming zou geen grenzen moeten hebben en daarom zijn deze twee monitoren niet alleen de beste oplossing voor next-gen consoles, maar ook voor PC-gaming. Het ideale formaat van de Philips Momentum 279M1RV geeft zowel console- als PC-gamers de voordelen die ze verdienen, waardoor de gameplays meer gedreven en vermakelijk zijn met veeleisende functies. De Philips Momentum 279M1RV is voorzien van een IPS Nano-paneel, dat levensechte kleurnauwkeurigheid biedt over een brede kijkhoek zonder kleurverschuiving, en een dekking van maximaal 98% van het DCI-P3-kleurengamma-standaard bereikt. Dit maakt het een uitstekende keuze voor critical imaging, productiviteitsbehoeften en een uitzonderlijke game-ervaring. Dit model beschikt ook over USB-C (de dunne plug-in kabel die gegevens overdraagt ​​tijdens het opladen). En er is meer: ​​de monitoren zijn G-SYNC® compatible, wat betekent dat het de verversingssnelheid van de monitor synchroniseert met de output van de grafische kaart voor een soepelere game-ervaring, wat zorgt voor prachtige beelden en een serieus concurrentievoordeel.

Verbazingwekkend van binnen en van buiten

Deze Momentum-monitoren worden gekenmerkt door een randloos ontwerp gemaakt van hoogwaardige materialen, waarmee ze een 2020 Red Dot-award hebben gewonnen. Zowel de 329M1RV als de 279M1RV gamingmonitoren maken indruk met hun opvallende standaard, die aanwezig is in en een opvallende stilistische keuze biedt voor elke gaming set-up. De monitor kan versteld worden in hoogte, kantelen, tilten en biedt de mogelijkheid voor kabelbeheer. Bovendien zijn de twee modellen uitgerust met Ambiglow, de Philips-technologie die een nieuwe dimensie toevoegt aan de kijkervaring door een halo van bijpassend licht te creëren vanuit de LED-verlichting op de achterkant van de monitor.

De onderdompeling gaat nog een stap verder met DTS Sound, dat een virtuele surround sound-ervaring mogelijk maakt, compleet met rijke bas, verbetering van dialoog en gemaximaliseerde volumeniveaus zonder enige clipping of vervorming.

De Philips 329M1RV en 279M1RV zijn vanaf november 2021 verkrijgbaar voor een adviesprijs van respectievelijk €1099,- en €999,-.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws