Werelds eerste 4LED 4K HDR Gaming Projector voor meeslepende Open Wereld Games

Partyscene Redactie | 22 februari 2022
gaming

BenQ, een van 's werelds toonaangevende merken op het gebied van DLP®-projectoren, introduceert de nieuwe 4LED 4K HDR Gaming Beamer X3000i. Het is de grote broer van de X1300i en wordt geleverd in hetzelfde kastontwerp, maar de nieuwkomer X3000i komt met extra audiovisuele functies. De 4K gaming projector voldoet aan de hoogste audiovisuele eisen met BenQ's exclusieve CinematicColor™ technologie en het treVolo speakersysteem voor een rijk geluid. Dankzij de lage inputvertraging van slechts 4 ms bij 240 Hz kunnen gamers zich virtueel onderdompelen en genieten van volledig realistische beelden. De 4K Gaming Beamer X3000i is nu verkrijgbaar in de winkels voor een adviesprijs van 1.899 euro incl. BTW.

Ultieme onderdompeling voor openwereld-gaming met de BenQ X3000i

Voor briljante, heldere beelden, zelfs in lichte kamers

De HDR Beamer X3000i levert filmische beelden en realistisch geluid voor een meeslepende game-ervaring die gamers onderdompelt in de actie. De authentieke, evenwichtige kleuren worden weergegeven in echte 4K UHD-resolutie met een helderheid van 3.000 lumen, 100% DCI-P3 CinematicColor™ en een contrast van 500.000:1 met Dynamic Black-algoritmen. Dit maakt de 4K-projector geschikt voor lichte kamers met daglicht. De combinatie van een 4LED-lichtbron met automatische kleurkalibratie, 3D-mogelijkheden en voor de projector geoptimaliseerde HDR met HDR10 / HLG-ondersteuning, zorgt voor maximale visuele prestaties.

Krachtig geluid

De LED Beamer X3000i omhult de speler met krachtige 2x 5 watt virtuele surround stereoluidsprekers, afgestemd en versterkt door Bongiovi DSP (Digital Signal Processor) met Dynamic Stereo Enhancement. Voor de ultieme bioscoopervaring kan het geluid via HDMI eARC naar een extern geluidssysteem worden gestuurd.

Voor rollenspellen, first-person shooters en sportgames zullen gamers de interacties in de game met realisme en intensiteit ervaren, dankzij de speciaal ontworpen voorgeprogrammeerde spelmodi van de X3000i LED Projector. De ervaring wordt akoestisch versterkt door de diepte en helderheid van het geluid, inclusief diepe bassen; naderende voetstappen en stemmen worden duidelijk geaccentueerd. Om snel te schakelen tussen de verschillende modi voor RPG (Role-Playing Games), SPG (Sport Games) en FPS (First Person Shooter), gebruikt u de sneltoets Game Mode op de meegeleverde afstandsbediening.

Met zijn stijlvolle, kubusvormige ontwerp past de X3000i in elke game-omgeving en biedt hij een grote flexibiliteit bij de opstelling dankzij 1,3x zoom, 2D keystone-correctie en zijn AV-connectiviteit. De duurzame 4LED-lichtbron van de X3000i biedt meer dan 30.000 uur entertainment in Eco-modus. Bij 4 uur dagelijks gebruik komt dit neer op een levensduur van circa 21 jaar.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws