Dawn of Ragnarök, de meest ambitieuze uitbreiding uit de Assassin’s Creed franchise, is nu verkrijgbaar

Partyscene Redactie | 11 maart 2022
gaming

Dawn of Ragnarök, de derde grote uitbreiding voor Assassin’s Creed Valhalla, is nu verkrijgbaar op alle beschikbare platformen. Dawn of Ragnarök is de meest ambitieuze uitbreiding die de franchise ooit gezien heeft én ook de eerste Assassin’s Creed-game met een tweede jaar aan content. Ook introduceert de game in het tweede jaar tal van gratis seizoensgebonden content voor alle spelers.

In Dawn of Ragnarök moet Eivor het lot omarmen als Odin, de Noorse God van strijd en wijsheid. Het dwergenrijk Svartalfheim brokkelt af en te midden van de chaos is Odins geliefde zoon Baldr gevangengenomen door de onverslaanbare vuurreus Surtr. In deze uitbreiding ontdekken spelers nieuwe goddelijke krachten terwijl ze hun legendarische Vikingsaga voortzetten door te beginnen aan een wanhopige reddingsactie in een mythologische wereld vol tegenstrijdigheden.

De uitbreiding brengt nieuwe features en content naar de game, waaronder nieuwe:

  • Krachten: spelers krijgen onder meer de kans om de krachten van hun vijanden over te nemen en te transformeren in een raaf. Zo ontdekken spelers gloednieuwe manieren om de omgeving te verkennen, maar ook om gevechten anders aan te pakken.
  • Wapens & uitrusting: spelers genieten van nieuwe wapens en uitrusting, waaronder een uniek wapentype dat speciale combo’s mogelijk maakt.
  • Vijanden: nieuwe vijanden, waaronder de vuurreuzen uit het mythische rijk Muspelheim: de Muspels, zorgen voor nieuwe gameplayuitdagingen en moedigen spelers aan om hun krachten efficiënt te gebruiken.
  • Omgevingen: Svartalfheim, het rijk der dwergen, gevuld met geheime schuilplaatsen en uitgestrekte landschappen.
  • Uitdagingen: spelers bewijzen hun vaardigheden in een nieuwe arena voor unieke beloningen.

Dawn of Ragnarök is ontworpen om verdere progressie te bieden aan bestaande spelers en wordt gezien als endgame content. Het aanbevolen powerlevel om de uitbreiding te spelen is 340, maar nieuwe spelers kunnen wel gewoon meteen de uitbreiding induiken door de stats en gear van hun personage een boost te geven. Hierdoor kunnen alle spelers meteen met de Dawn of Ragnarök content aan de slag.

Dawn of Ragnarök is verkrijgbaar als losse aankoop voor alle eigenaren van Assassin’s Creed Valhalla. De uitbreiding kan ook worden aangekocht als onderdeel van de Ragnarök Edition, die het hoofdspel en de uitbreiding bevat; of als onderdeel van de Digital Complete Edition, die het hoofdspel, de Season Pass, het Ultimate Content Pack en Dawn of Ragnarök bevat. Alle spelers die Dawn of Ragnarök voor 9 april aanschaffen, ontvangen het Twilight Pack dat onmiddelijk vrij te spelen is in het hoofdspel. Deze exclusieve bonus bevat de Dellingr's Envoy Raven-skin, de Havardr Lynx Mount, de Twilight Gear-set en het Algurnir Dane Axe-wapen.

Voor meer informatie over Assassin’s Creed Valhalla, ga naar: assassinscreed.com.

Voor het laatste nieuws over alle Ubisoft-games, ga naar: news.ubisoft.com.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws