Rabbids: Party of Legends lanceert op 30 juni

Partyscene Redactie | 16 mei 2022
gaming

Rabbids: Party of Legends is vanaf 30 juni 2022 verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Stadia. Ook is de game backwards compatible en daardoor speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Wanneer de Rabbids een ritje maken in hun wasmachine, worden ze op mysterieuze wijze getransporteerd naar een mythologische wereld vol chaos, geïnspireerd op de klassieke Chinese roman Journey to the West. In deze multiplayer party game moeten de Rabbids de chaos doorstaan om hun weg naar huis te vinden.

Rabbids: Party of Legends bevat 50 minigames waarin spelers worden uitgedaagd gekke poses aan te nemen, tegenstanders omver te werpen, chilipepers te verzamelen, hun dansmoves te laten zien en nog veel meer. Maximaal vier spelers kunnen lokaal met elkaar spelen, in 2v2 of free-for-all. Spelers krijgen tevens de mogelijkheid om eigen afspeellijsten te maken van hun favoriete minigames en de moeilijkheidsgraad van de AI aan te passen, waardoor het spel toegankelijk is voor elke leeftijd én leuk voor het hele gezin.

De apenkoning en zijn handlangers Pigsy, Sandy en Tripitaka moeten terugkeren via dezelfde weg om zichzelf en de andere Rabbids weer naar huis te sturen. Het verhaal is verdeeld over vier episodes, die elk een ander gebied op het speelbord innemen en de spelers op avontuur sturen door het mythische rijk.

Het ontwikkelingsteam van Ubisoft Chengdu liet zich voor Rabbids: Party of Legends inspireren door de traditionele Chinese beeldtaal en mengde integrale onderdelen van de Chinese cultuur met de luchthartige, vreemde, en soms oneerbiedige aard van de Rabbids.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws