Ubisoft onthult twee gloednieuwe trailers voor Skull and Bones™

Partyscene Redactie | 14 september 2022
gaming

http:// http://Ubisoft.com

Tijdens Ubisoft Forward onthulde Ubisoft twee gloednieuwe trailers voor Skull and Bones™. Ontdek de bloedige race tussen bedrijven en piraten om de controle over de Indische Oceaan en krijg een glimp te zien van het formidabele wapentuig dat spelers zullen gebruiken om hun aandelen veilig te stellen. Skull and Bones lanceert op 8 november 2022 op de Xbox Series X | S, PlayStation®5, Stadia, Amazon Luna en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store.  Spelers kunnen zich ook abonneren op Ubisoft+ op pc, Stadia en Amazon Luna* om op dag één toegang te krijgen tot de game.

  • In de World Context trailer onthult Skull and Bones de waarheid achter de tweede Gouden Eeuw van Piraterij: De Indische Oceaan verscheurd tussen macht, rijkdom en bloed, overgeleverd aan de genade van machtige bedrijven. Deze woeste vloten verhandelden en exporteerden waardevolle exotische goederen naar het Westen, en in de gewelddadige race om zeldzame grondstoffen te controleren, toonden piraten geen genade. De wereld van Skull and Bones geeft spelers de kans om een van deze legendarische koningen te worden door gevaarlijke wateren te bevaren, geheime deals te sluiten en een piratenimperium op te bouwen.
  • Ubisoft onthulde in de gameplaytrailer dat het personaliseren van het schip de sleutel is om tegenstanders te slim af te zijn. Een groot piraat moet er zo uitzien dat hij gevreesd wordt, maar moet ook zijn schip tactisch kunnen bewapenen om vijanden tot zinken te brengen. Spelers moeten hun schip beheersen om in gevaarlijke stormen te zegevieren en te overleven.  In de zeeën van Skull and Bones staat men altijd op het punt alles te verliezen.

Om het spel te pre-orderen in de Ubisoft Store, bezoek: https://store.ubi.com/skull-and-bones/

Meer informatie op https://skullandbonesgame.com

*Ubisoft+ op Stadia en Luna vereist accountkoppeling en een Multi Access-abonnement.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws