Ubisoft deelt een eerste blik op Tom Clancy's The Division®. Heartland, kondigt nieuwe details aan voor The Division® Resurgence Closed Beta en The Division® 2 Season 10

Partyscene Redactie | 15 september 2022
gaming

The Division 2 Season 10 lanceert op 13 september, terwijl spelers zich kunnen aanmelden op
thedivisiongame.com voor een kans om te spelen in toekomstige tests voor The Division Heartland en The Division Resurgence.

Tijdens Ubisoft Forward deelde Ubisoft meer details voor drie games in het Tom Clancy's The Division®-universum; Tom Clancy's The Division 2, The Division Heartland en The Division Resurgence.

Seizoen 10 van Tom Clancy's The Division 2: Price of Power, komt uit op 13 september

Tom Clancy's The Division® 2. Seizoen 10: Price of Power, met nieuwe moeilijkheden voor de
Countdown Mode en 2 Strongholds, verbeteringen aan de levenskwaliteit, Apparel Events, een nieuwe Season Pass en meer komt uit op 13 september. Seizoen 10: Price of Power is beschikbaar voor alle The Division® 2 Warlords of New York bezitters en Ubisoft+ abonnees.

Het nieuwe seizoen volgt het verhaal van het nieuwste doelwit om op te sporen - generaal Peter Anderson. Hongerig naar macht, en met de True Sons op zoek naar richting na de val van Antwon Ridgeway, ziet General Anderson een kans om een nieuw team op te bouwen en The Division uit te schakelen. Generaal Anderson sluit vrede met de Zwarte Tusk en De Divisie moet Sokolova's geavanceerde team opsporen en neutraliseren. Sokolova's geavanceerde team (Trig, Micro, Chirpy en Lucky) lokaliseren en neutraliseren voordat de fusie compleet is. Seizoen 10 is het tweede van drie seizoenen voor Year 4 van The Division.

Voor meer details over alles wat beschikbaar is in Seizoen 10, tune in op de Divisie 2 livestream op 12 september, 4 pm CEST / 7 am PST.

Tijdens Ubisoft Forward kondigde The Division 2 ook aan dat er begonnen is met het werken aan Year 5 content voor volgend jaar.

Een eerste blik op Tom Clancy's The Division® Heartland; schrijf je nu in voor toekomstige tests

The Division Heartland, een survival-action multiplayer shooter die zich afspeelt in het Amerikaanse stadje het Division-universum, zal in 2022-2023 beschikbaar zijn op pc, consoles en cloud. Spelers kunnen zich aanmelden voor toekomstige gesloten tests op thedivisiongame.com.

Deze standalone free-to-play The Division-game introduceert nieuwe speelbare personages in een landelijke omgeving, ver van de gebeurtenissen in New York en Washington D.C. Silver Creek was ooit een gezellig stadje in het Amerikaanse Midwesten, maar het werd in puin gelegd na de verspreiding van de Dollar Flu.

Spelers kruipen in de huid van loyale agenten van Division uit het hele land die reageren op een oproep voor hulp. Vechtend naast en tegen andere getrainde agenten, zullen spelers de geheimen van Silver Creek en hoop geven aan wat er overblijft van het kleine stadje Amerika.
De ontwikkeling wordt geleid door Red Storm*, een veteranenteam dat aan de franchise heeft gewerkt sinds de eerste The Division game. Het team brengt een test-en-leer mentaliteit naar de ontwikkeling van het spel, en voert voortdurend testfases uit met de gemeenschap om feedback te verzamelen en te implementeren voordat alvorens over te gaan naar de volgende fase.

Dark Zone komt naar mobiel: Registreer je nu voor Tom Clancy's The Division® Resurgence's Gesloten Beta

Inschrijvingen zijn nu geopend voor de komende gesloten bèta voor Tom Clancy's The Division®
Resurgence, een nieuwe free-to-play, third-person shooter RPG mobiele game van de Tom Clancy's The Division®-franchise voor mobiele Android- en iOS-apparaten. Spelers kunnen zich nu aanmelden voor een kans om deel te nemen aan de gesloten bèta, op thedivisiongame.com of op Google Play. In juli hield The Division Resurgence een succesvolle gesloten alfa, waarbij spelers genoten van de graphics, gameplay en de open wereld. Spelers die niet deelnamen aan de gesloten alfa hebben nu een kans om te spelen in de gesloten bèta, die dit najaar zal plaatsvinden.

Spelers in de gesloten bèta krijgen de kans om deel te nemen aan enkele van de bekende iconische PvP modi in The Division-franchise. Dit omvat de populaire Dark Zone, een unieke PvPvE modus die met de gevaarlijkste vijanden van de stad - maar veel uitrusting en uitrusting. Spelers zullen de Dark Zone opnieuw ontdekken. Conflict, een PvP-modus uit The
Division® 2, maakt ook deel uit van de gesloten bèta. Domination, een van de modi in Conflict, zal beschikbaar zijn tijdens de gesloten bèta. beschikbaar tijdens de gesloten bèta, terwijl Skirmish op een later tijdstip zal worden toegevoegd.

Ga voor het laatste nieuws over alle games van Ubisoft naar: news.ubisoft.com.

*Geassocieerde Ubisoft-studio's zijn Reflections, Red Storm, Annecy, Leamington, Shanghai, Boekarest en Sofia

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws