Mario + Rabbids Sparks of Hope nu verkrijgbaar

Partyscene Redactie | 20 oktober 2022
gaming

Mario + Rabbids Sparks of Hope is nu exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

Spelers nemen het samen met Mario en de Rabbid-helden op tegen Gesela, een kwaadaardige kosmische entiteit die chaos wil creëren in het heelal. Gesela en diens volgelingen zijn vastbesloten om alle energie in het universum te consumeren en iedereen te vernietigen die in hun weg staat, waaronder de Sparks: griezelige wezens die zijn ontstaan uit de fusie van Lumas en Rabbids. Tijdens een epische reis door het heelal verkennen spelers verschillende planeten vol eigenaardige inwoners en hilarische geheimen, en worden ze vergezeld door een kleurrijke cast van personages, waaronder Rabbid-Rosalina en zelfs een oude vijand: Bowser!

Het innovatieve gevechtssysteem van Mario + Rabbids Sparks of Hope is een mix van turn-based tactiek en real-time actie. Spelers gebruiken hun team van helden om vijanden te bespringen, teamsprongen op bondgenoten te maken, zich achter dekmantels te verstoppen of hun speciale vaardigheden te gebruiken om het maximale uit elke beurt te halen. Dankzij de innovatieve gameplay is Mario + Rabbids Sparks of Hope een leuk tactisch avontuur voor zowel nieuwe spelers als fans van het genre.

Spelers moeten de Sparks opsporen en redden om ze mee te laten doen aan het avontuur. Hierdoor ontstaan er nieuwe tactische mogelijkheden die spelers helpen de overhand te krijgen in gevechten. Naast het levelen en aanpassen van hun helden, hebben spelers ook de mogelijkheid om ze te koppelen aan Sparks om extra vaardigheden vrij te spelen. Sparks hebben allemaal een eigen kracht en persoonlijkheid, variërend van energieschilden tot krachtige elementaire aanvallen. 

Dit episch avontuur om het universum te redden wordt ondersteund door een getalenteerde cast van componisten, waaronder de legendarische Japanse componist Yoko Shimomura. De befaamde Britse videogamecomponist Grant Kirkhope keert ook terug naar de franchise, nadat hij zich in Mario + Rabbids Kingdom Battle, de vorige game uit de franchise, op meesterlijke wijze heeft laten horen. De originele soundtrack is vanaf 21 oktober wereldwijd beschikbaar via verschillende streamingdiensten. Voor meer informatie, ga naar: https://ubisoftmusic.lnk.to/MBSOH_OGS.

Voor meer informatie over Mario + Rabbids Sparks of Hope, ga naar: www.mario-rabbids.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws