Bowers & Wilkins blinkt uit met Olympian Blue

Peter Güldenpfennig | 26 maart 2013
gear


Persbericht:

Een kleur die afwijkt van zwart en wit is in het geval van Bowers & Wilkins een echte primeur te noemen. De veelbekroonde P3 in Olympian Blue is dan een opvallende keuze, maar zeker geen onlogische. Olympian Blue is namelijk dé modekleur voor komende zomer. De P3 werd vorig jaar al zeer goed ontvangen en was toen beschikbaar in het gekende B&W design in zwart of wit. Nu kun je dus ook opvallen met een hoogkwalitatieve blauwe P3 op je hoofd!

De P3 werd vorig jaar met succes gelanceerd als uitbreiding op het bestaande assortiment van de bekroonde P5 en C5. Het opvouwbaar design met specifiek ontworpen oorkussens zorgden toen al voor een weergaloze
akoestiek en maximaal comfort. Bij on-ear hoofdtelefoons zijn de oorkussens belangrijk. De memory foam in de oorkussen van de P3 zorgt ervoor dat het oorkussen zich naar het oor vormt. Toen kon je kiezen uit zwart en wit, nu voor het fashionable Olympian Blue.

De lichte en compacte P3 is comfortabel en licht, maar toch uiterst robuust. De P3 is opvouwbaar zodat je hem gemakkelijk in de stevige beschermhoes mee kan nemen. Op muzikaal vlak is weinig aan te merken. De
hoofdtelefoon is ontwikkeld en ontworpen door dezelfde ingenieurs die verantwoordelijk waren voor de Zeppelin Air en de befaamde 800 Diamond luidsprekers uit de Abbey Road Studio’s in Londen. De combinatie van de prachtige geluidskwaliteit, de specifieke eigenschappen en het opvouwbare design maken van de P3 de ideale hoofdtelefoon voor onderweg. En in de kleur Olympian Blue is het ook nog eens een hip modeaccessoire!

Bowers & Wilkins P3 hoofdtelefoon in blauw is verkrijgbaar in mei voor 199 euro
Bowers & Wilkins P3 hoofdtelefoons in zwart en wit zijn nu verkrijgbaar voor 199 euro
Bowers & Wilkins P5 mobiele hifi hoofdtelefoon is nu verkrijgbaar voor 299 euro
Bowers & Wilkins C5 in-oor hoofdtelefoon is nu verkrijgbaar voor 179 euro

Ga naar www.bowers-wilkins.nl voor meer informatie over de P3.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws