Djoclate II: mixer op zakformaat

Peter Güldenpfennig | 21 juni 2013
gear


Kondigde Native Instruments onlangs nog de Kontrol Z1 aan, nu is het de tijd voor het Nederlandse Pepperdecks om ook de mobiele dj tegemoet te komen. Eigenlijk is dat wat flauw, want dit bedrijf deed al eerder van zich horen met de Djoclate eind 2012, ook een mixer voor mobiele apparatuur.

Pepperdecks

Pepperdecks wil nu een verbeterde versie op de markt brengen via een kickstarter-campagne. Ze hebben 30.000 dollar nodig om de Djoclate II werkelijkheid te laten worden. Lijkt het je wat? Bezoek dan de Kickstarter-pagina om te doneren voor een eigen mobiele mixer! De Campagne loopt van 20 juni tot en met 31 juli. De eerste 100 backers krijgen bij het storten van 45 dollar de Djoclate II ter waarde van 89 dollar. Stort je 80 dollar, dan ontvang je een pretpakket: de Djoclate I én II.

Functies

De Djoclate II heeft, net als de huidige versie, twee faders waarmee je van de ene aangesloten bron naar de andere kan overschakelen, of dit nu een telefoon, mp-3 speler of een laptop is. Ook de bassen kunnen worden gedempt met één druk op de knop: de zogenaamde bass-kill functie die op beide kanalen zit. Ook heeft de Djoclate II een cue-functie, een aparte volumeregelaar voor de output naar je headphones. Verder is Bluetooth aanwezig voor het communiceren met Bluetooth speakers en geluidssystemen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws