Serato Remote voor iPad

Peter Güldenpfennig | 15 juli 2013
gear


Voor dj's die liever bezig zijn met het publiek dan met het staren naar hun apparatuur heeft Serato een app uitgebracht. De Serato Remote-app is bedoeld om alle belangrijke functies van Scratch Live en Serato DJ te kunnen vervullen zonder dat je je laptop nodig hebt.

Dankzij de app kun je je vrijelijk bewegen en je met je publiek bezig houden zonder dat je vast zit aan je apparatuur. Je kan met de app cue points beheren, tracks inladen en effecten manipuleren.

Minimalistisch

sampler_Serato_RemoteDe vormgeving is minimalistisch waarbij buttons extra groot zijn gemaakt zodat je overzicht houdt tijdens je set. In de virtual deck-view zie je alle info over je tracks met betrekking tot de bpm en waar je zit in de track, terwijl je in de track info-view alle informatie over de track zelf krijgt. In de waveform overview krijg je al je cue points en loops te zien.

Erg mooi is de sampler performance-mode waarbij je 4 banks met ieder zes samples kunt vullen. Ook hier is de vormgeving weer lekker minimalistisch waardoor je niet afgeleid wordt.

De app is volledig compatible met Serato software en hardware en is nu te downloaden uit de App Store voor 19,99 dollar.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws