Plantronics RIG

Peter Güldenpfennig | 17 september 2013
gear


Laat het maar aan Plantronics over om headsets voor gamers te ontwikkelen. Al langer verzorgen zij prima audio-apparatuur voor gamers met de GameCom-lijn. Deze lijn is echter gericht op pc-gamers. Voor gamers die graag online gamen en chatten, van goed geluid willen genieten en ook nog willen kunnen telefoneren met dezelfde headset introduceert Plantronics nu de RIG-headset.

Plantronics RIG

RIG is een nieuwe lijn voor mensen die diverse kanalen willen kunnen ontvangen op hun headset. De eerste RIG-headset is inmiddels uitgebracht en is voorzien van een mixer waarop je zowel je computer of console en je smartphone aansluit. Via de mixer kun je vervolgens de audio mixen van beide kanalen of een kanaal uitschakelen. Ook kun je gesprekken aannemen met een enkele druk op de knop. De microfoon is voorzien van ruisonderdrukking zodat je altijd optimaal te horen bent wanneer je het onderspit delft in een stevig potje Call of Duty of je vrienden alle hoeken van het veld laat zien in PES 2014.

RIG_Plantronics

Leuke bijkomstigheid is dat de microfoon te verwijderen is zodat je de headset ook gewoon onderweg kunt gebruiken om muziek te luisteren.

De headset zelf bestaat uit stevig en flexibel materiaal. Dus ook voor diegenen die slecht tegen hun verlies kunnen en hun woede afreageren op hun headset is de RIG prima geschikt.

De headset is dit najaar verkrijgbaar voor een adviesprijs van 129 euro. Ga voor meer info naar de website van Plantronics.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws