Mixen op één oor: Zomo en Numark

Peter Güldenpfennig | 5 december 2013
gear


Zomo HD-120 Mono-Stick

Zomo HD-120

Wil je in de dj-booth het monitorgeluid horen, maar de sfeer in de zaal kunnen aanvoelen, dan is een headphone-stick eigenlijk een must. Ben je op zoek naar een redelijke kwaliteit tegen een scherpe prijs, dan is de Zomo HD-120 wellicht je ding.

Prettig is dat ondanks het natuurlijk mono-geluid is je toch een prima geluidsniveau ontvangt met bijbehorende punch om te kunnen horen wat je doet tijdens het dj-en.
De stick valt niet op, maar is wel verkrijgbaar in zes kleuren. Het drie meter lange spiraalkoord is verwijderbaar, dus na een kabelbreuk prik je er gewoon een nieuw snoer in en draai je verder.

Info: www.zomo.de
Prijs: €65,-

Numark Redphone

numark_redphone_2

Bekender dan het Duitse Zomo is natuurlijk Numark. Bijna iedere dj heeft wel iets van het merk in zijn studio staan of er in ieder geval eens mee gewerkt. Ook zij hebben een headphone-stick voor de liefhebber. De Redphone heeft een verwijderbaar koord en is interessant vormgegeven. De stick is namelijk niet recht, maar ergonomisch vormgegeven waardoor hij lekker russen oor en schouder klemt. Zo hoef je dus geen geforceerde houding aan te nemen tijdens het draaien.

De Redphone is maar iets duurder dan de Mono-stick, maar de geluidkwaliteit ligt wel een stuk hoger. Iedere frequentie, of het nu die van vocalen, kicks of snares betreft, worden genoeg aangezet om tijdens het dj'en aan te voelen waar wat te doen in je mix.

Info: www.numark.com
Prijs: €58,-

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws