NOCS: headphones en speakers voor de veeleisende muziekliefhebber

Peter Güldenpfennig | 4 juli 2014
gear


De speakers en headphones van het Zweedse NOCS hebben een strak en minimalistisch design. Tel daar de hoge geluidskwaliteit bij op en je hebt producten voor veeleisende audiofreaks met een design dat gezien mag worden.

NS2 Air Monitors V2

Hou je van muziek, maar haat je bedrading? Dan zijn de MS2 Air Monitors V2 iets voor jou. Met behulp van de NS2 Air Monitors App is de installatie en configuratie een fluitje van een cent.  Vervolgens stram je je muziek via AirPlay, Bluetooth of Spotify Connect moeiteloos naar de actieve speakers. Zowel iOS-, Windows 8- als Android-devices worden ondersteund.

Met de NS2 Air Monitor-speakers haal je helder geluid met een diepe accurate bass, gebalanceerde midtonen en prettige hoge tonen in huis. Een gevarieerd geluidpalet dus, geschikt voor alle soorten muziek.

De speakers zijn ook een welkome aanvulling op je interieur dankzij het strakke design. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren dus er is altijd wel een set die bij jou past.

Prijs: €399,95 (excl. btw)
Info: nocs.se


NS900 Live

Ben je een dj en op zoek naar high-end headphones, dan is de NS900 Live interessant. Deze headphones zijn zeer geschikt om te gebruiken in de club. Het gesloten design zorgt ervoor dat er geen ongewenst geluid binnenkomt terwijl je aan het draaien bent. Geluid is dynamisch en gebalanceerd dankzij een titanium driver, dus wat voor muziek je ook draait, met het geluid zit het wel goed.

Wat materialen betreft is niets aan het toeval overgelaten. De headphones zien er mooi uit en kunnen ook tegen een stootje. De hoofdband is van roestvrij staal en de oorkussens kun je verwisselen. Bij de oorschelpen vind je een kabelslot om ervoor te zorgen dat de kabel blijft zitten, ook tijdens een wilde performance.

Prijs: €249,95 (excl. Btw)
Info: nocs.se

NS900 Live

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws