Neem video en audio op met de SoundSight headphones

Peter Güldenpfennig | 11 juli 2014
gear


Er wordt heel wat uitgeprobeerd om headphones een nieuwe, unieke twist te geven. Denk bijvoorbeeld aan de toffe, maar ook nutteloze PlayBric earphones die Lego combineren met earbuds. SoundSight doet het wat dat betreft beter, want die geven een twist aan hun headphones waar je echt wat aan hebt.

In de headphones zit een camera die 270 graden gedraaid kan worden en video opneemt in 720p-resolutie met 30 fps. Verder hebben de headphones zes microfoons aan boord om geluid op te nemen. Het coole is dat je dit ook kunt streamen, en de hele wereld dus kan meegenieten van je werk in de club of in je studio als je wilt. Je opgenomen dj-set kun je ook eerst editten met de bijgeleverde app. Handig voor als je toch wat wilt retouchen.

Voor de techneuten onder ons is er ook een SDK beschikbaar. Daarmee kun je de functies van headphones helemaal naar jouw hand zetten.

De headphones zijn nu te pre-orderen voor 349 dollar. Plaats je nu een pre-order, dan heb je ze komende kerst in huis. In de lente 2015 komen ze vervolgens in de winkel te liggen voor 499 dollar. Check voor meer info de website van SoundSight.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws