'Hystereo' van Armin van Buuren meteen op nummer 1

Eveline Meijer | 5 september 2014
gear


Het succes van Armin van Buuren lijkt geen einde te kennen: zijn nieuwe single 'Hystereo' is na release onmiddellijk binnengekomen op nummer één in de Nederlandse iTunes chart. De single kun je horen op de mix-compilatie 'A State of Trance at Ushuaia Ibiza 2014'.

Hysterisch

'Hystereo' is een goedgekozen titel voor een nummer dat op een positieve manier best hysterisch aandoet. Het nummer is wel wat langzaam van opbouw, wat in een club niet erg is, want dansen op deze plaat doe je toch wel. Maar voor de luisteraars thuis kan het misschien iets aan de lange kant zijn. Toch zit er wel variatie in het nummer, van een duistere bas gaan we naar een euforische beat waar je alleen maar gelukkig van wordt. Kortom, 'Hystereo' is weer een fijne track zoals we die van Armin gewend zijn.

https://www.youtube.com/bohElN6W3hk

A State of Trance

Armins nieuwe track is onderdeel van de mix-compilatie 'A State of Trance at Ushuaia Ibiza 2014', die dinsdag 9 september uitkomt. Ook de beste trance tracks van het moment van onder andere Cosmic Gate, Aly & Fila, Andrew Rayel en Markus Schulz zijn hierop te beluisteren.

Omdat 'Hystereo' door veel mensen vooruitbesteld werd, kwam de track meteen binnen op nummer één in de Nederlandse iTunes chart. Het nummer is te downloaden in de iTunes Store en te beluisteren op Spotify.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws