Verleng je zomer met 'Faded' van Paul Mayson

Eveline Meijer | 10 september 2014
gear


Paul Mayson is hard bezig met zijn carrière als dj en producer. Met de steun van artiesten als Armin van Buuren en Hardwell en een geweldige preview, is het heel goed mogelijk dat hij een van de grote namen wordt. Zijn nummer 'Faded' helpt in ieder geval mee.

Armada Music

Paul is ontdekt door Armada Music en trekt inmiddels behoorlijk wat aandacht. Eerder bracht hij al de track 'Jaminha' uit, die in de radioshow van Hardwell in première ging. Ook werd dit nummer door Sander van Doorn gedraaid tijdens het Ultra Music Festival. Het is dus niet gek dat Paul steeds bekender wordt. Afgelopen zomer had hij alleen al 46 optredens in vier landen. Het moet gek lopen als dat er niet meer worden.

Euforie

De plaat 'Faded' is officieel nog niet uit, maar er is al wel een preview en die is geweldig! Het nummer start met een overwinningsgevoel. Het vrolijke uptempo nummer geeft je het gevoel alsof je net de Mount Everest beklommen hebt en je bovenaan staat te gillen. Pure euforie dus.

Toch houdt Paul dit niet aan in de rest van de track: de plaat bouwt verder op en euforie maakt plaats voor geluk. Het is moeilijk om niet terug te denken aan deze heerlijke zomer met het warme zonnetje en al die heerlijke festivals waar jij uit je plaat ging. Je voelt bijna het gras weer onder je voeten, de zonnebril op je neus en het koude biertje in je hand. Gewoon heerlijk.

Festivaltrack

We kunnen maar één slecht ding zeggen over deze plaat: aan het einde van de track zit een opbouw die niet op zijn plaats lijkt te zijn. Misschien komt dit nog tot zijn recht in de gehele track, maar in de preview is het simpelweg raar.

Verder is deze plaat perfect voor een festival met zijn hoge tempo en geweldige beats. Wij worden er vrolijk van en krijgen meteen heimwee naar de zomer. Well done!

Connect met Paul Mayson

Bezoek: paul-mayson.com
Like: facebook.com/paulmaysonmusic
Luister: soundcloud.com/paulmaysonmusic
Volg: @Paulmaysonmusic

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws