Review: Miss Djax – 'Overdrive'

Eveline Meijer | 11 september 2014
gear


Dit jaar bestaat Djax Records 25 jaar. Er wordt daarom uitgebreid teruggeblikt op een rijke historie van dit label. Dat betekent niet dat Djax stil staat want Saskia Slegers, drijvende kracht achter het label en beter bekend als Miss Djax, gaat gewoon verder met hetgeen zij goed in is: heel vet geproduceerde techno maken.

Perfectie combinatie

Techno moet je in dit geval wel in de ruime zin van het woord zien, want 'Overdrive' haar nieuwste release, als voorloper van haar nieuwe album, leent dikke acid baslijnen uit de techno gecombineerd met build-ups uit de huidige big room hausse. Grappig genoeg combineert dat perfect en maakt 'Overdrive' sowieso een track die opvalt tussen de vele releases waarmee we overstroomt worden. Als dit voorproeven is voor haar nieuwe album, kunnen we niet wachten tot we die horen! Oh, hebben we al gezegd dat de track samen gaat met een gave video? Bij deze dan! Zeer de aanschaf waard!

https://www.youtube.com/juDVAGBRQqs

'Overdrive' komt officieel op 17 september uit, maar is al te reserveren. De radio mix is gratis te downloaden via Soundcloud.

Connect met Miss Djax

Bezoek: missdjax.com 
Like: facebook.com/Miss.Djax
Luister: soundcloud.com/missdjax
Volg: @DJMissDjax

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws