Op 'I Believe' van Weiss ga je los en kun je relaxen

Eveline Meijer | 12 september 2014
gear


Weiss stond in 2013 meer dan vier maanden in de Beatport Top 10 en heeft met 'My Sister' een echte hit gemaakt. Of dat met zijn nieuwe track 'I Believe' ook lukt, weten we niet, maar hij is in ieder geval wel erg lekker.

Afwisseling

De nieuwe plaat van de Britse producer komt op maandag 15 september uit, maar we mogen alvast genieten van de preview. Dit house-nummer heeft een goede combinatie tussen lekkere beats en fijne vocals. Precies dat laatste geeft de plaat de afwisseling die het nodig heeft, in de beats zul je dat niet vinden.

Chillen

'I Believe' is lekker groovy en vrolijk, hier kun je wel een avondje op dansen. Toch denken we niet dat je dit snel hoort in een grote club. Deze track is meer geschikt voor de kleinere, wat meer underground clubs. Ook thuis is deze plaat heerlijk. Een perfecte track om je huiswerk bij te maken, lekker bezig te zijn of met je vrienden bij te chillen. De beat is rustig, maar niet zo rustig dat je er niet op los kunt gaan. Hij zit precies in het midden en dat is perfect.

Vermakelijk

De pauze in het midden zet je snel op het verkeerde been: op het moment dat je denkt dat het nummer afgelopen is en je een andere aan wilt zetten, gaat hij weer verder. Expres of per ongeluk: het is vermakelijk, maar in een club misschien wat vervelend. Overall is 'I Believe' gewoon een fijne plaat voor zowel een nacht feesten, als een avondje thuis relaxen.

'I Believe' van Weiss komt op 15 september uit, maar is al te reserveren.

Connect met Weiss

Lees: weiss-music.com
Like: facebook.com/WeissUK
Volg: @Weiss_UK
Luister: soundcloud.com/weissuk

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws