Review: 'Kill Me For The Thrill' vraagt om een groot publiek

Eveline Meijer | 13 september 2014
gear


Bastian Salbart bracht in 2010 zijn eerste plaat uit en sindsdien is hij lekker bezig. Zo heeft hij singles gereleased op Black Hole Recordings en Deepblue Records UK. Nu trekt hij de aandacht met zijn nieuwe plaat 'Kill Me For The Thrill'.

Hoge tonen

De plaat gaat ietwat zweverig van start, maar gelukkig duurt dat niet lang. Een fijne bas gaat door je speakers, maar Bastian maakt vooral gebruik van hoge tonen. De hele track lang lijkt het wel of het tempo omhoog blijft gaan en je komt steeds meer in de uitgaanssfeer. Toch zien wij dit nummer niet snel gedraaid worden in een kleine club: 'Kill Me For The Thrill' vraagt om een groot, gigantisch publiek. Een kleine club zou de plaat geen eer aan doen, maar een festival zeker wel.

Bij 'Kill Me For The Thrill' merk je duidelijk dat er invloeden van Armin van Buuren zijn, dus het is niet verwonderlijk dat de track tijdens A State Of Trance #679 gedraaid werd. We moeten zeggen dat er ook weinig echte verrassende elementen in deze track zitten, maar dat maakt het niet minder fijn om er naar te luisteren.

'Kill Me For The Thrill' komt 22 september uit via High Contrast.

Connect met Bastian Salbert

Like: facebook.com/BastianSalbart
Volg: @BastianSalbart
Luister: soundcloud.com/BastianSalbart

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws