Vervoer je gear gemakkelijk met de Riot DJ-Backpack

Peter Güldenpfennig | 23 september 2014
gear


De tijd van flightcases en zware tassen vol vinyl is voor de meeste dj's echt wel voorbij. Dat verandert het draaien natuurlijk, maar ook hoe je je als dj begeeft naar een gig.

Riot DJ-BaclpackMagma heeft dat uitstekend door en komt met de stijlvolle Riot DJ-backpack, gericht op de dj van vandaag de dag. De backpack heeft genoeg compartimenten om een 15-inch laptop, timecode vinyl en accessoires, zoals snoeren en controllers, mee te nemen. Twee verwijderbare dividers zorgen voor drie afgesloten compartimenten. Aan de zijkant van de tas is er genoeg ruimte voor headphones en eventuele extra accessoires. Gaaf is dat de tas uit te breiden is via een ritssluiting aan de buitenkant, waarmee je extra ruimte aan de tas bevestigt om bijvoorbeeld wat kleren in op te bergen.

De tas bestaat uit waterdicht materiaal en ook de ritsen zijn voorzien van een coating om te zorgen dat de inhoud droog blijft. Aan de ergonomie is ook gedacht, want de tas heeft extra padding aan de achterkant om te zorgen dat de tas goed zit. Eventueel kun je de extra straps gebruiken om de tas stevig te bevestigen om je middel.

Prijs: €159,-
Info: magma-bags.de

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws