KEYMUSIC Music Plaza 2014

Peter Güldenpfennig | 29 oktober 2014
gear


Op zaterdag 1 november 2014 vindt bij KEYMUSIC Rotterdam een gloednieuwe editie van het gratis muziekfestival Music Plaza plaats. Een hele dag barstensvol optredens van bekende artiesten, demo's van de nieuwste producten en natuurlijk leuke aanbiedingen en acties. Tijdens Music Plaza zijn er voor elk soort muzikant gratis clinics te volgen en kun je komen genieten van inspirerende optredens van bekende muzikanten en aanstormende talenten! Met 13 winkels in Nederland en België is KEYMUSIC de grootste muziekspeciaalzaak van de Benelux. Het filiaal in Rotterdam, waar Music Plaza gehouden wordt, is momenteel de grootste muziekwinkel van Nederland

Clinics

De hele zaterdag zal de winkel het decor zijn voor verschillende clinics en demo's. Leer van professionals alles over muziekinstrumenten, produceren, live sound, studio gear en geluidstechniek, of neem een kijkje op één van de minibeurzen. Want ook buiten de geprogrammeerde tijden zullen de specialisten van verschillende merken aanwezig zijn voor antwoord op al je vragen.

Belangrijke merken als Pioneer, Ableton, Native Instruments, Numark, Arturia, Akai, KRK en Mackie geven tekst en uitleg bij hun nieuwste producten. Verder zullen er andere demo’s zijn van Martin, Gibson, Ibanez, Bugera, Kurzweil, Ziljian, Tama, Evans, Behringer, MOTU, RODE, Waldorf, Presonus en meer!

KEYMUSIC Music Plaza

Traktor S8 Release

Naast de vele clinics en workshops zullen er ook verschillende nieuwe producten gelanceerd worden op Music Plaza. De meest opvallende hierin is toch wel de nieuwe Traktor S8 DJ-Controller van Native Instruments. Als eerste in Nederland is deze bij KEYMUSIC Rotterdam te zien, je krijgt een volledige uitleg tijdens een uitgebreide clinic en is er ruimte voor al je vragen!

Nieuw: speciale outletkorting

Naar Music Plaza kom je niet alleen voor de muziek en de demo's. KEYMUSIC heeft namelijk een vette deal gesloten met verschillende fabrikanten en importeurs. Zodoende kunnen we tijdens Music Plaza hoge kortingen geven op heel veel soorten artikelen, zoals DJ/producer gear, gitaren, versterkers, monitors, PA/licht sets en nog veel meer.

KEYMUSIC Music Plaza

Podium

Op de diverse podia in de winkel kun je rekenen op live muziek van bekende artiesten en opkomend talent. Verschillende bands en acts zullen de podia betreden, en er zal ruimte zijn voor akoestische optredens van singer-songwriters. Voor meer informatie en een volledig overzicht van het programma houd je de website van KEYMUSIC in de gaten!

Aanmelden/programma

Om je in te schrijven en op de hoogte te blijven van het volledige programma check je de site hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws