Mixed In Key 7 met veel nieuwe features uitgebracht

Eveline Meijer | 16 januari 2015
gear


Mixed In Key 7 is uitgekomen en heeft behoorlijk wat nieuwe features meegekregen. Zo krijg je acht nieuwe cue points voor elke track en zijn er automatische cue points voor Serato en Traktor.

Ook is de intergratie met iTunes verbeterd, aldus Mixed In Key. Bovendien is er een nieuwe interface, waarin 'Analyze Songs' en 'Browse Collection' zijn samengevoegd in één scherm. ID3 tagging is ook mogelijk geworden, waardoor je de tracks die je met Mixed In Key hebt gemaakt, ook kunt gebruiken in bijna elke dj-software, zoals Traktor en Serato. Dankzij een ingebouwde piano kun je nu de resultaten horen met een instrument en er is een audiospeler ingebouwd.

https://www.youtube.com/Ag8YV1leZo8

Mixed In Key

Mixed In Key analyseert de harmonieën en melodieën van jouw muziek en laat je de toonaard zien. Op deze manier helpt de software je tracks te kiezen die harmonisch gezien bij elkaar passen. De software werkt samen met andere dj-software, zoals Traktor, Serato, Pioneer CDJs en Ableton Live. Volgens Mixed In Key leer je binnen vijf minuten hoe je met deze software moet werken en het is dan ook geschikt voor zowel beginnende als ervaren dj's. Mixed In Key wordt gebruikt door dj's als David Guetta, Kaskade, Nicky Romero, Steve Aoki en Dash Berlin.

De upgrade naar Mixed In Key 7 is bovendien afgeprijsd; de software kost nu slechts 29 dollar (24,94 euro). De software is beschikbaar voor Windows en Mac.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws