Check deze groeiende collectie van gratis samples

Peter Güldenpfennig | 14 februari 2015
gear


Geen inspiratie of simpelweg op zoek naar nieuw materiaal om je tracks in te kleuren? Dan raden we je aan om eens lekker te graven in The Converse Rubber Tracks Sample Library. Deze alsmaar groeiende library van royalty-vrije en free-to-use-samples is een ware schat vol origineel audiomateriaal.

De library bestaat uit one shots, loops, en stems opgenomen in de Rubber Tracks studios in Brooklyn, New York. Zij hebben de handen ineen geslagen met Indaba Music, een online community waar muzikanten samenkomen, elkaar van feedback voorzien en van elkaar leren. Indaba Music verzorgt de technologie achter de library en zorgt ervoor dat opgenomen audio netjes in samples opgedeeld worden om deze vervolgens in de library te plaatsen. De samples zelf worden opgenomen door professionele artiesten in de Rubber Tracks studios.

Om samples uit The Converse Rubber Tracks Sample Library te downloaden moet je je wel inschrijven. Uiteraard zijn er previews te beluisteren, blind (of beter gezegd doof) graven in de library is er dus niet bij. Het loont om geregeld terug te komen, aangezien de library constant groeit en voorzien wordt van nieuw audiomateriaal.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws