Armin van Buuren meets Philips

Lucas Boon | 20 april 2015
gear


Wist je al dat Armin van Buuren meewerkt aan de headphones van Philips? Niet zo gek, als je het ons vraagt. Het technologiebedrijf uit Eindhoven staat sinds jaar en dag bekend om vooruitstrevende innovaties, en in een tijd waarin de dance-scene groter is dan ooit kunnen koptelefoons speciaal ontwikkeld voor alle soorten dj’s niet ontbreken in het assortiment! Iedereen heeft er een, van zolderkamerproducent tot een top-dj als Armin. Hij is daarom samen met Philips om de tafel gegaan om vervolgens een koptelefoon te ontwikkelen die aansluit op zijn jarenlange dj-ervaring.    

Philips heeft talloze soorten headphones ontwikkeld, maar die met Armin zijn misschien wel het meest bijzonder. Een selectie:

A1PRO

philips1
De A1PRO kunnen we met recht een instapmodel noemen. Voor elektronische muziek is ‘ie perfect, of je nu in je studio aan het produceren bent of met een vette dj-set in de club staat. Overigens is de A1 PRO ook uitstekend te gebruiken als je onderweg bent, bijvoorbeeld in het vliegtuig. De koptelefoon beschikt deels over een uitrekbaar spiraalsnoer dat aan zowel de linker- en rechter oorschelp verbonden kan worden. De A1 PRO wordt geleverd met een tas. Handig!
Prijs €99,99
Info www.philips.nl

A3PRO

mod_820940

Met de Philips A3PRO haal je een geweldige koptelefoon in huis! En dit zeggen wij niet zomaar, de headphone is vorig jaar namelijk gekroond tot best gereviewde koptelefoon in zijn segment op ‘kieskeurig’. Eentje voor de liefhebber dus! De scherpe prijs-kwaliteitsverhouding, het natuurtrouwe geluid en het design worden als sterke punten genoemd. De A3PRO kan worden opgevouwen en gemakkelijk worden meegenomen in de bijgeleverde tas. Daarnaast heb je dankzij de gesloten oorschelpen geen last van omgevingsgeluid. Een optimale sound dus!
Prijs 169,-
Info www.philips.nl

A5PRO

philips3
Met de Philips A5PRO haal je een koptelefoon van wereldklasse in huis. De A5 is zo gefabriceerd dat hij aan de hoogste wensen van internationale dj's en professionals uit de muziekindustrie voldoet. Professionals weten hun weg wel te vinden naar de A5PRO. Armin zelf heeft nauw samengewerkt met de ontwerpafdeling van Philips met als doel een koptelefoon te creëren die hij zelf graag zou gebruiken, dus dat zegt al genoeg! Het resultaat is een koptelefoon met een ontzettend nauwkeurige geluidsweergave, welke stevig en comfortabel is.
Prijs €299,-
Info www.philips.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws